Jump to content

323 Mazda A'dan Z'ye Bakım

enesovc54
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar. Babamdan kalan 323 mazda 1.6 sedan aracımın bütün kusurlarını gidermek istiyorum. Hayat şartlarından dolayı babam arabanın sadece yürürünü yaptırıp biniyordu. Özellikle hastalığı süresince aracımıza bakım yapamadı. Araçta çürükler kaporta yamuklukları bulunmakta , frenleri ses yapmıyor ama öyle aşırı sağlam değil bi elden geçmesi şart , araçta şase (kısa devre) var kaynağını bulamadım. Arka buhar çözücü çalışmıyor. Benzinde çalışmıyor. Ön camda 3 4 kola ayrılmış çatlak var , Karbüratör kaynaklı gaz yememe ve yüksek ses çıkarma sorunu var ki bunlar sadece araba sürmeyi dahi yeni öğrenmiş bana ait bulgular. 17 senedir bizde olan bu yadigarı tertemiz yapmak istiyorum. Ustadan ustaya fiyatın değişeceğini biliyorum ancak tahmini masafım ne olur ? Sakarya ve çevresinde bu sorunlarımı yapabilecek sağlam usta tanıdıklarınız var mıdır ? Tabi yaşım 20 ve hayat şartlarından dolayı sıkıntılarım olduğu için çok uçuk fiyat çeken ustalara veyahut işi çakallık olanlara götürmek istemediğimden gerçekten uygun ve iyi iş çıkarabilen usta tavsiyelerinizi de beklerim. En kısa zamanda araç fotolarınıda ekleyeceğim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeşim merhaba öncelikle başın sağolsun. aracı kocaeliye getirebilirsen fatih akar usta var işinin ehli onu önerebilirim bende sana izmite geldiğinde eşlik edebilirim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düzce Mazda Ayhan var. Googleda Mazdacaı Ayhan diye bile arattığınızda çıkar. Aradığınızda eminim yardımcı olup, sizi birilerine yönlendirecektir. Çünkü kendi çalıştığı ustaları var.. Hatta direk kendisi ile görüştüğünüzde MazdaClubTR'den benim selamımı da söylebilirsiniz..

Kolay gelsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
08.12.2017 at 08:41, İlhan :

Düzce Mazda Ayhan var. Googleda Mazdacaı Ayhan diye bile arattığınızda çıkar. Aradığınızda eminim yardımcı olup, sizi birilerine yönlendirecektir. Çünkü kendi çalıştığı ustaları var.. Hatta direk kendisi ile görüştüğünüzde MazdaClubTR'den benim selamımı da söylebilirsiniz..

Kolay gelsin.

Bazı aksaklıklar sebebiyle giremedim foruma o yüzden geç gördüm . Çok teşekkür ederim en yakın zamanda irtibata geçicem :) Peki Ayhan Bey in çıkartacağı maliyet normal piyasaya göre nasıl bilginiz var mı ? Örneğin motoru sıfır gibi herşeyi değiştirmek 4 bin tl ise Ayhan bey daha uyguna yapabilir mi ? Çünkü il değiştiricem git geller felan maliyet olarak bana çok külfiyetli olacaktır.

02.12.2017 at 16:54, Mazda41 :

kardeşim merhaba öncelikle başın sağolsun. aracı kocaeliye getirebilirsen fatih akar usta var işinin ehli onu önerebilirim bende sana izmite geldiğinde eşlik edebilirim 

Dostlar sağolsun :) Piyasaya göre durumu nedir ? Öğrenci olduğum için maliyet çok önemli benim için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

Arkadaşlar bugün gözüme hoş görülmeyen radyatörün üst ayaklarını boyamak niyetiyle söktüm  o yüzden önce temizlemeye karar verdim.güzelce temizlemeye başladım ve zımparaladıkca alttan güzel birşeyler çıkmaya başladığını görünce daha da özen gösterdim ve sonuç bu..bende boyamaktan vaz geçtim..

image.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...