Jump to content

2018 Model Mazda 6 Tanıtıldı

Can SAKA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

58 dakika önce, Fotifoti :

arabaya 50 tane laf söyledin, plakayı da takmayıver :) 

benim merak ettiğim, her seferinde nasıl daha güzelini yapıyorlar ? 

Ben takacak yer bulamadım. Bulan var mı? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

enlemesine motor olduktan sonra,  awd nin benim gönlümde bi esprisi yok.. faydasından çok zararı var..  

bi  yağmurda ilk kalkış çok hızlı olur. o kadar.. onun dışında önden çekişe göre fazla artısı yok.. getirdiği ağırlık ve alt takım masrafları da ziyan kısmı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

54 dakika önce, Zealot :

enlemesine motor olduktan sonra,  awd nin benim gönlümde bi esprisi yok.. faydasından çok zararı var..  

bi  yağmurda ilk kalkış çok hızlı olur. o kadar.. onun dışında önden çekişe göre fazla artısı yok.. getirdiği ağırlık ve alt takım masrafları da ziyan kısmı

Dik iyidir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, M.E.G :

Gelse kim alacak foti. 200 bin tl mazda3 e kim para verir?

ben :) 

2 saat önce, Zealot :

Bana diyorlar "hiç bir şeyi beğenmiyorsun" .beterin beteri var işte :) 

• Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
08.01.2018 at 15:15, Anilcanatan :

2.0 motorları skyactiv-x mi olacak yoksa eski motor mu kullanılacak bilen duyan var mı?

Skyactiv-x 2019 Mazda 3 ile tanıtılacak. Büyük ihtimalle 3 den hemen sonra da bir çok modelde göreceğiz. Yeni 6 ülkemize gelirken şu an ki motorla gelicektir. Benim de skyactiv-x in motor hacmi ile bir bilgim yok umarim sizin dediginiz gibi olur da biraz daha ulaşılabilir rakamlarda olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12.01.2018 at 20:04, Can SAKA :

Skyactiv-x 2019 Mazda 3 ile tanıtılacak. Büyük ihtimalle 3 den hemen sonra da bir çok modelde göreceğiz. Yeni 6 ülkemize gelirken şu an ki motorla gelicektir. Benim de skyactiv-x in motor hacmi ile bir bilgim yok umarim sizin dediginiz gibi olur da biraz daha ulaşılabilir rakamlarda olur.

Skyactiv-x için 2019 u bekleyeceğiz o zaman >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...