Jump to content

Mazda CX-3 Direksiyon Soyulması

erdi24
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Araç direksiyonunda kısım kısım deri soyulmaları başladı. Deri altından beyazlıklar çıkmaya başladı daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ? Garantiden simit değişimi talep edebilirmiyim ? İyi günler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

56 dakika önce, erdi24 :

Araç direksiyonunda kısım kısım deri soyulmaları başladı. Deri altından beyazlıklar çıkmaya başladı daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ? Garantiden simit değişimi talep edebilirmiyim ? İyi günler 

Evet forumdan bir çok arkadaş değiştirdi garanti dahilinde direksiyon simidini. Yetkili bir servise gidip direksiyonu gösterdiğinizde yenisini sipariş edeceklerdir kuvvetle muhtemel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
3 dakika önce, safrano :

Bende de aynı sorun oluştu. Garanti kapsamında durumu servise sundum. Sonucu bekliyorum. 

Bende 2 hafta önce servise götürdüm soyulma devam etti biraz daha yipranmasini beklemistim :fiuw: 2 haftadir ses seda yok yarın ariyacagim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, safrano :

Bende de aynı sorun oluştu. Garanti kapsamında durumu servise sundum. Sonucu bekliyorum. 

Safranbolu'da sadece 1 tane cx3 görmüştüm ve selam vermiştim, sanırım sizsiniz o. Selamlar hemşehrim plaka 121 ile biten füme mazda 3 görürsen bil ki benimdir. :)

Bu sorunu yaşayanlara tavsiyem araca özel üretilmiş direksiyon kılıfı alıp dikmeleri. Hem direksiyonun o kaygan parlak derisinden kurtulmuş olunuyor, hem de direksiyon kalınlaştığından ele daha iyi oturuyor. Ayrıca kışın direksiyon eski haline göre çok soğuk da olmuyor. Sonuçta yeni direksiyon takılsa 2-3 sene sonra yine böyle olup olmayacağı belli değil.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40 dakika önce, Mehmet Özdemir :

hayırlı olsun.. yeni gelenin malzeme kalitesi farklı mıymış acaba?

Sağolasın abicim , parlak simitlerden göndermiyorlarmış artık, mat simit göndermişler ama bana göre daha kullanışlı ve kaliteli geldi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...