Jump to content

Mazda Tasarımlarında İnsan Dokunuşu Neden Bu Kadar Önemli?

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

7 dakika önce, M.E.G :

Ben yalan mı söylüyorum :D 

Olur mu öyle şey, aklıma bile gelmedi.
Ben özel seride; 90.yılda falan vardır, onu söylüyorsun diye düşünüyordum. 

Bastırıyorum 2010 al diye, alsın arkadaş sökecem bütün panelleri, düğmeleri.. :-D
Geçen yurt dışında ameliyat yaptığı hastaların karaciğerine, operasyon sırasında lazerle yakarak adını baş harflerini kazıyan bi doktor vardı.
Bizim mühendis de  devre panellerin içine adını yazsa olurmuş :2funny:

6 dakika önce, Burak :

O ne ki 2010 model araçların ilk yarısında ısıtmalı cam var, son yarısında o da yok :D  Olan gariban mühendise oldu sanırım :D 

O değil de konu nereden nereye geldi. İnsan dokunuşu ile başladı , bir dokun bin ah işin oldu :D:2funny: 

Vallahi tam onu düşünüyordum ben de..
Başlığı mı değişseler ne yapsalar. Övmeden çok yerme ve mühendisi yaad etmeye döndü olay diye.. 
2010 ilk yarısına kadar olan araçların arkasına bi köşeye mühendisin hatırası için çelenk, özel logo fln tasarlasak bari :2funny:

• Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16.12.2017 at 11:33, M.E.G :

2009 mazda3 lerde çoğu vardı. Global kapanma, 4 cam tam otomatik ve ışıklı falan. Sonra o mühendisi öldürdüler heralde giderlerden kısmak için :D 

ben vurdum :D 

14 saat önce, Burak :

O ne ki 2010 model araçların ilk yarısında ısıtmalı cam var, son yarısında o da yok :D  Olan gariban mühendise oldu sanırım :D 

O değil de konu nereden nereye geldi. İnsan dokunuşu ile başladı , bir dokun bin ah işit oldu :D:2funny: 

Adamlar her modelde daha güzelini yapıyorlar. sanat yapıyor resmen. Geçen koç müzesine gitti . 64 model merso, 65 mustang hatta geç '35 model "sanat" eserleri var. Arka tarafa da yarısı kesik bir palio koymuşlar. dedim "insan bunları biriktirip bunları üretmeye utanır." 54 model buickte otomatik şanzıman var ya hu :D Tmm bugün daha kolay olmasına karşın üretim sayısı arttığı için kalite düşüyor diyebiliriz. Burada Mazda kendine bir çizgi çiziyor bence. Özellikle konseptler muhteşem. m<sanat eseri diyebilirim.  Özgünlükte kendi sınıfında rakibi var mı? Hyundai tasarımları da çok güzel mesela :P İş konvansiyonel üretimde bozuluyor sanırım. Biraz da Avrupa/Abd müşterisi kafası farkından. yani adam üretmiyor değil, bize gelmiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...