Jump to content

2. Nesil Mazda3 Klima Tuş Sesi

mazdarunner
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selamlar.

2011 90. yıl arabamın ilk sahibi aldığında orijinal müzik sistemini söktürmüş cyclone multimedya taktırmış. Geçen arkadaşımın mazda 3de fark ettiğime göre klima rezistans vb tuşlara basınca bip sesi geliyor ama benim araçta o ses yok. sizce bu sinyal sesi bir şekilde aktif edilebilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, mazdarunner :

selamlar.

2011 90. yıl arabamın ilk sahibi aldığında orijinal müzik sistemini söktürmüş cyclone multimedya taktırmış. Geçen arkadaşımın mazda 3de fark ettiğime göre klima rezistans vb tuşlara basınca bip sesi geliyor ama benim araçta o ses yok. sizce bu sinyal sesi bir şekilde aktif edilebilir mi?

2010 model aracım vardı eskiden, orijinal ses ünitesi vardı, bu ses hiç dikkatimi çekmemişti veya insan bir süre sonra duymaz oluyor. @Mehmet Özdemir senin araçta var mı bu ses ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah Allah hiç dikkat etmemiştim. ses var mı yok mu 1 saat içinde bakar dönüş yaparım bu konuya.

6 dakika önce, Burak :

2010 model aracım vardı eskiden, orijinal ses ünitesi vardı, bu ses hiç dikkatimi çekmemişti veya insan bir süre sonra duymaz oluyor. @Mehmet Özdemir senin araçta var mı bu ses ?

28 dakika önce, mazdarunner :

selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eve çıkmadan az evvel denedim, Benim araçta da mevcut bu bip sesi. Müzik sisteminden geldiğini tahmin ediyorum. Sizin müzik sisteminiz oem olmadığı için o bip sesini almanız mümkün değil sanırım. 

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

02.01.2018 at 19:57, Mehmet Özdemir :

Eve çıkmadan az evvel denedim, Benim araçta da mevcut bu bip sesi. Müzik sisteminden geldiğini tahmin ediyorum. Sizin müzik sisteminiz oem olmadığı için o bip sesini almanız mümkün değil sanırım. 

teşekkür ederim orijinal müzik sisteminde bu sesi açıp kapatma tuşu var galiba. o olmayınca ses te yok. neyse artık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Selamlar, Bip sesini kapatmak için radyoyu açın öncelikle daha sonra sağda duran audio tuşuna basın bass vb. ayarları yaptığınız. Tuşa tek tek basarak menü de BEEP SOUND seçeneğine gelince düğmeyi cevirerek ON konumundan OFF konumuna getiriniz, bütün tuş sesleri kapanacaktır. Keyifli sürüşler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Benimkinde de havayı dışarıdan al/içeridekini döndür tuşu kullanıldığında içerdekini çevir den dışarıya çevirirken tik tık tık tık tık tık tık  sesi geliyor 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...