Jump to content

Mazda 323 Kapı Kilit Motoru Bağlantısı Hakkında

awarahoon82
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Resimdeki gibi motor ile kapı arasındaki bağlantı koptu acaba nasıl bağlantı yapabilirim diğer resimdeki yeni kilit motoru alsam yanında verdikleri bağlantı levha iş görürmü? 

Eskilerini söküpte orjinalliğini bozmak istemiyorum iyi çalışmalar 

IMG_20180108_155422.jpg

322500897_tn120_0.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orijinali nasıldı? Örnek bir foto olursa daha iyi yorumlanabilir. Göründüğü kadarıyla bisiklet jant telini şekillendirerek daha güzel bir şeyler yapılabilir sanki. bağlantı yerleri de yuvarlak fiberlerle desteklenebilir. Sonuçta temelde hareketli kısımın hafif olması istenir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ucu hafif yamuk bir tel vardı sanırım döşemenin altında aşağıdaki boşlıkta  bıraktım bir dahaki söküşümde resmini atarım

Orjinalliği bozulmasın derken kastim motorudur bağlantısı değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Yabancı alışveriş sitesinde resimdeki  fiyatlı olan bizim mazdaların orjinal parçasıdır arkadaşlar diğer resimler ise benim  arka sol kapıdan ve konuyu ilk açtığımdaki kapıda ön sağ kapı demir parça küflendiği için zamanla kopup kısaldı nasıl bir bağlantı yapabilirim iyi çalışmalar 

IMG_20180205_151401.jpg

IMG_20180205_143949.jpg

IMG_20180205_144029.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ekdeki klemens grubunun bir baklası işini görecektir. Elektrik klemensinin içindeki prinç parçayı,mavi plastik kılıfından ayırırıp prinç parçanın bir ucunu otomobilile ait kırılan metal cağın ucuna vidalayıp diğer ucu plastik  motor bağlantı yerine yine metal bir cağ parçası uydurup klemens princinin boşta kalan ucuna vidalarsan olur. Montaj sonrası prinç parçadan kaynaklı fazlalık oluşursa, fazlalığı prinç parçanın iç kısmına biraz fazla girerek ayarlayabilirsin. Ayarlamak mümkün olmayacak kadar uzun kalırsa araca ait olan kırılan metal çubuktan az az keserek çubuğun uzunluğu ayarlanabilecek kısalığa kadar düşürebilirsin. Klemens princi arada mekanik bir köprü vazifesi görecek kısaca. Bu klemenslerin içindeki prinç parçanın kullanılacak elektrik kablosunun kesitine göre kalın olanları da mevcut. Kırılan metal çubuğun kesitine uygun klemensi tedarik edip tamirini yapabilirsin.Elektrik malzemesi satanlarda bulabilirsin. Kolay gelsin.

klemens-1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...