Jump to content

Çok Sevdiğim Mazda 3 Miraimi Satıyorum

serkan306

Tavsiye Edilen Mesajlar

Belki forumdan bilen arkadaşlarım vardır, hatta alınık bölümüne ilan da açmıştım bulmak için, sonunda bulmuş olduğum 2012 model Mazda 3 Mirai'mi son zamanda iyice bulaştığım balık ve kamp faaliyetlerimi kendi arazi aracımla yapabilmek için satıyorum. Araca her Mazda severin yaptığı gibi gözüm gibi baktım, bir forumdaşıma da gitmesini isterim. Bunun için ekstra indirim yapabilirim. Aracın ilanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-servis-bakimli-hatasiz-tramer-kayitsiz-mirai-518850456/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir arkadaşla anlaşmıştık, bugün araca baktırıp alacaktı ama alacağım araçta pürüz çıktı, benim de satmak konusunda içim çok rahat değildi, bu yüzden vazgeçtim. Aracın üç günde satılacağını düşünmüyordum, bunu görmüş oldum en azından. İlan konusu kilitlenebilir, teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam tavsiyem bir tane arazi için motor alman olacaktır. 3 4 bin tl ye kralından bir arazi motoru alınabilir. 

Araçla taşımak için çeki demirine takılan aparatlardan alınabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

39 dakika önce, Mutlu Tekir :

Hocam tavsiyem bir tane arazi için motor alman olacaktır. 3 4 bin tl ye kralından bir arazi motoru alınabilir. 

Araçla taşımak için çeki demirine takılan aparatlardan alınabilir. 

Aslında anlaştığım araç çok mantıklıydı. Suzuki S-Cross 1.6 CVT. Donanım olarak çok iyi, bir de 4X4 akıllı sistem, donanım olarak benim aracı aratmaz ama anlaşamadık sonuçta. Çeki demiri falan biraz teferruatlı iş, bu arazi aracı projemi bir sene ertelemeyi düşünüyorum, sonra belki bir Cx-5'e gücüm yeterse olabilir. Kamp işlerini 3-4 kişi, kuzenler falan yapacağım için, arazi motoru tam olarak işimi görmüyor. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
5 dakika önce, serkan306 :

@Burak Bey, aracım satılmıştır. İsterseniz konuyu kilitleyebilirsiniz.

Hayırlısı olsun. Konuyu talebiniz üzerine kilitliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...