Jump to content

YoutubeAuto for Android Auto APK

Nebuchednezzar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

7 saat önce, Nebuchednezzar :

Selam arkadaşlar, 

Daha konuyu incelemedim ama böyle birşey var.

http://www.thekirankumar.com/blog/2017/12/29/play-youtube-video-android-auto-app/

Merhaba.. Bugün android auto üzerinde belirtilen programı denemiş bulunmaktayım. Adresin içeriğinde ki video da detaylı anlatım var oldukça kolay bir şekilde kurulum yapılıp android auto üzerinde çalıştırılabiliyor. Bildiğiniz youtube ekranı ve işlevselliği aynı birebir şekilde arabamızda kendini gösteriyor. Herhangi bir takılma veya donma gibi bir durumla karşılaşmadım. Youtube mikrofon ikonunu tıklayarak sesli istediğiniz videoya ulaşıp harekete geçmesini sağlayabiliyorsunuz.Ayrıca gerçekten muazzam bir internet deneyimi de içeriğinde mevcut. Google olarak da internet de istediğiniz şekilde gezinti yapabiliyorsunuz. Tweeter hesabınızı da ekleyip aynı birebir şekilde kullanıyorsunuz.Programı yapan arkadaş sürekli güncelleme yayınlıyor ve gerçekten güzel eklentilerle zengin bir içeriği zamanla bizlere sunacak gibi görünüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam benim cmu 443.. Bir sonra ki sürüme bilerek geçmek istemiyorum malum mazdanın öne sürmüş olduğu sözde güvenlik açığı nedeniyle yayınlamış olduğu 502 sürümü bütün tweak yüklemelerini safdışı bırakmıştır. Şu an ki kullanmış olduğum 443 sürümü oldukça stabil ve sorunsuz bir şekilde tweakleri çalıştırabiliyor. Tavsiyem odur ki 502 den önce ki sürümleri kullanan arkadaşların kesinlikle update yapmadan mevcut sürümlerini kullanmalarıdır. Android Youtube şu an yeni olduğundan dolayı sürekli bir güncelleme yapmakta olup daha stabil çalışabilmesi için sorunların ortadan kaldırılması için çalışılıyor. Şu ana kadar ki kullanma sürecimde oldukça keyif aldım. Telefonunuz da kullanmakta olduğunuz youtubeyi aracınızda birebir özellikle de sesli komut olarak kullanabiliyorsunuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...