Jump to content

Park halindeyken bu hale geldi

awarahoon82
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle selamlar arkadaşlar.13 akşamı park ettim sabah iş çıkışı bu hale gelmiş çok üzüldüm kendim dikkat ediyorum başkası zarar veriyor.arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı tampon bayağı göçmüş içine tamir olurmu sizce sıcak suyla filan kaportacıların bazıları düzeltiyormuş internette yazılanlara göre sizce olurmu yoksa yenimi bakmak lazım.

IMG_20180114_081427.jpg

IMG_20180114_081927.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun. Tampon konusunda birçok düzeltme yapılıyor rahatlıkla. 

Biz ne kadar korusakta kendini bilmez insan çok maalesef

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun. Kopma, yırtılma, parçalanma olmamış gibi (veya ben göremedim) tamir olabilirmiş gibi görünüyor.

Bu şekilde çarpıp çekip giden bunun yanına kalacağını düşünüyorsa yanılıyor.

Allah kaza beladan muhafaza etsin hepimizi.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yenisi zor bulunmas, pahalı da olabilir, sıcak su efsanedir ancak bu tampon tamir edilebilir uygun plastik kaynak ile

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Can sıkıcı bir durum. Çok geçmiş olsun.  Rabbim beterinden saklasın. 

Polise vs şikayette bulundunuz mu? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o kadar da sıkışık olmayan bir bölgede bunu nasıl başarmışlar anlamak imkansız. okkalı küfürler etmemek elde değil. 

anladığım kadarıyla aracın arka soldan girip sağını dağıtmışlar çünkü parçaları sağına dağılmış. arka alanı genişse drift yapan bir ismi lazım değil yapmış olabilir.

bölgede kamera kaydı vs. varsa bi baktırın derim. hatta direkt töhmet altında bırakmak suretiyle bölgedeki beyaz şahinlere bakın. geçen gün arabayı shell'de şu otomatik zamazingoda  yıkattım kenarda bekliyorum hanım da yandaki pastaneden alışveriş yapıyordu. şahinci dingilin teki driftle benzinciden çıkarken beni max 30 cm ile sıyırarak çıktı. o acemice direksiyon toparlaması hareketleri falan insanı ciddi sinire gark ediyor. böyle yakalayıp kafasını vura vura silüetini motor kaputuna çıkarası geliyor insanın.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun. Sinir bozucu bir durum. Arabana mı yanasın kaçıp giden ismi lazımsızın kaćmasına mı? Ama adalet er yada geç tecelli olur. O da belasını bulur. Bizzat bunun benzeri bir olaya şahidim. Sadakandan say gitsin. Dilerim en makul şekilde halledebilirsin.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar şu bagaj kapağını düzeltmek için sadece 600 tl 700 tl hatta bir 1600 tl istedi bu fiyatlarda istedi. Çok değilmi sizce? 

Tamponu sıcak su ile çözerim diye düşündüm 

Ayrıca bir arkadaş sağlam bir demire ufak tip halat bağla o  bagaj kapağının yamukan yerede halatın ucunu bağla hafif hafif gaz ver düzelinceye kadar çektirme yap geri kalanıda çekiçle kendin düzelt dedi onlar bir aracı öyle yapmış sizce işe yararmı? 

IMG_20180117_125053.jpg

IMG_20180117_125117.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

palyatif çözümler yutuptan falan hoş gözükebilir de

1. sıcak su ile hasar giderilmez, çin malı palstik tampona top çarpmadıkça

2. her türlü kaporta hasarına yalış tamir yöntemi ile müdahele ederseniz hem düzelmez hem sonraki düzeltme masrafı ve sorunsuz tamiri zorlaşır

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gecmiş olsun. 600 tl çok degil hatta iyi rakam. Ancak işçiliği düzgün bir usta bulun varsın biraz pahalı yapsın.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...