Jump to content

Kripto Paralardaki Değişimler

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kripto paralarda meydana gelen genel değişimleri bu konu içinde konuşabiliriz. Tekil olarak bir kripto para üzerinde yorumlar için ayrı konular açmakta fayda olacaktır.

16 Ocak 2018 13:38  itibari ile tüm kripto paralarda ciddi bir düşüş gözleniyor. Bunun nedeni konusunda bilgi sahibi olan var mı ?

Coinmarket_Snip1.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çıkışı için sebep ne idi onu bilmeli ki düşüşü çözülebilsin. birçok yerde konu bu koynlere geliyor, genlede kovuyorlar beni :) vesile ile uzak durun derim...

çıkışı için bir tez: zaman çizelgesine bakınca çıkış öncesi dünya genelinde virüs bulaştırıp fidyeleri okynlerle aldılar,  gasp edilmiş bu varlığı, toplu halüsüyonasyon ile de %2000 yüksletip çaktılar.

1sene önce 970 dolardı 1 bitkoyn mesela

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Çağlar Bayur :

çıkışı için bir tez: zaman çizelgesine bakınca çıkış öncesi dünya genelinde virüs bulaştırıp fidyeleri okynlerle aldılar, 

Haklısın. Şu dosyaları şifreleyip açmanızı istiyorsan diyen wannacry diye adlandırılan virüs. 

Ben uzak duruyorum. Kanuni bir temele oturmadığı sürece de uzak kalacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son bir aydır süren düşüş 48 saatte hız kazandı ve Bitcoin 10.000$ ın Ripple 1$ ın altına indi. Ethereum ise 800 dolar sınırına yaklaştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vesile olsun. 2013 senesinde 150 dolardan 1000 dolara bir çıkış var, tek işleme dayalı. yani derinliği yok sığ denen bir hareket, sahte fake temelsiz. yani bunların satma alma değeri  çıkarda inerde, zaten olmayan bir şey.. ner ne ise...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Japonya'daki 500 küsür milyon USD lik soygun, Japon bankaların daha tedbirli olacaklarını açıklamaları ve üstüne bir kaç gün önce Amerikan bankalarının kredi kartı ile kripto para almayı yasaklaması veya düşünmeye başlaması kripto paraları iyice eritti.

Bitcoin Kasım fiyatlarına kadar eridi ve devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vesile ile kriptolar erir, dayanak senaryoya pek gerek yok aslında. Şuna benziyor: gidip film izleyip çıkışta filmin senaryosunu yazmaya başlamak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...