Jump to content

Body Kit Mazda3

ømeraga75
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kaç değil kaş olacaktı Ömer yukarıdaki kırmızı MPS teki kaş çok güzel olmuş bence..

burak ben siparis verdim e bayden ama yalnis geldi veyada mazda 3 normal olani mps  e  uymuyor .....simdi soyleyin ne yapayim arabaya ,,,,, body kit benim hosuma gitti ben onu alacam galiba birde fiyatida iyi ,,,,
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben İrfan'ın gönderdiği resimlerden yola çıkarak yaptım yorumu..Dediğim gibi güzel bir kaş ve lip yeterli gibi görünüyor.

Bu body kit senin MPS e olur mu onu bilmiyorum çünkü standart Mazda3 bu resimdeki ama özellikle MPS için yapılmış birşeyler vardır diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben İrfan'ın gönderdiği resimlerden yola çıkarak yaptım yorumu..Dediğim gibi güzel bir kaş ve lip yeterli gibi görünüyor.

Bu body kit senin MPS e olur mu onu bilmiyorum çünkü standart Mazda3 bu resimdeki ama özellikle MPS için yapılmış birşeyler vardır diye düşünüyorum..

kas evde duruyor takamadim ,ama lip dediginiz seyi bilmiyorum onu bi arstiriyim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burak ben siparis verdim e bayden ama yalnis geldi veyada mazda 3 normal olani mps  e  uymuyor .....simdi soyleyin ne yapayim arabaya ,,,,, body kit benim hosuma gitti ben onu alacam galiba birde fiyatida iyi ,,,,

abi sadece body deil kaputta degisir o zaman senin :) yalnız sunuda söyliyim o body normal 3ler icin oldugundan onu takınca dısarıdan mps oldugu anlasılmayacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kas evde duruyor takamadim ,ama lip dediginiz seyi bilmiyorum onu bi arstiriyim

lip ön tampondaki eklenti abi, ön tamponun altına takılıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi sadece body deil kaputta degisir o zaman senin :) yalnız sunuda söyliyim o body normal 3ler icin oldugundan onu takınca dısarıdan mps oldugu anlasılmayacak :)

valalh sasirdinm ne yaptiriyim ,,,gerci o mazda 3  olduguna emin degilim egerki normal 3 ler icinse benim arabaya olmasi imkansiz gibi ,,,cunki boyutlar arsinda fark var benimkiyle normaller arasinda ,,
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valalh sasirdinm ne yaptiriyim ,,,gerci o mazda 3  olduguna emin degilim egerki normal 3 ler icinse benim arabaya olmasi imkansiz gibi ,,,cunki boyutlar arsinda fark var benimkiyle normaller arasinda ,,

yok abi boyutlar degismez mps ile normal 3hb in.. mps tamponları normal hb lerede oluyor, hali hazırda kullandıgımız marspiyeller zaten aynı.. sadece mps lerin kaputu sedanlarda oldugu gibi ön farların üzerinden kesilmis durumda.. sipariş verdigin kaşında olması lazım abi senin arabaya, normal 3ler için yapılmıs olsa bile.. mps için üretilmis kaşlardan ki kırmızı mps dekinin aynısı, sipariş edip normal 3 lerine takan var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok abi boyutlar degismez mps ile normal 3hb in.. mps tamponları normal hb lerede oluyor, hali hazırda kullandıgımız marspiyeller zaten aynı.. sadece mps lerin kaputu sedanlarda oldugu gibi ön farların üzerinden kesilmis durumda.. sipariş verdigin kaşında olması lazım abi senin arabaya, normal 3ler için yapılmıs olsa bile.. mps için üretilmis kaşlardan ki kırmızı mps dekinin aynısı, sipariş edip normal 3 lerine takan var..

neden benimki olmadi o zaman  bilmiyorum daha degk formlara sahip gelen kas bana ,,,olan yerleri var ama asagiya dogru inerken onun olmadigi belli oluyor bende oonun icin takmadim evde duruyor ,,,,ben mazda 3  ile mps  i an yana getirdim bayagi fark var bence disardan,,
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neden benimki olmadi o zaman  bilmiyorum daha degk formlara sahip gelen kas bana ,,,olan yerleri var ama asagiya dogru inerken onun olmadigi belli oluyor bende oonun icin takmadim evde duruyor ,,,,ben mazda 3  ile mps  i an yana getirdim bayagi fark var bence disardan,,

abi tampon hatları olarak daha iri gözüküyor olabilir mps ler bilmiyorum görmedim ama gövdeye tutturulan yerlerin ölcüleri aynı yani o tamponları normal hb lere takınca cuk oturuyor, baya bi takan gördüm cünkü.. kaş olayına gelincede muhtemelen sedan icin olan kaslardandır abi o..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi tampon hatları olarak daha iri gözüküyor olabilir mps ler bilmiyorum görmedim ama gövdeye tutturulan yerlerin ölcüleri aynı yani o tamponları normal hb lere takınca cuk oturuyor, baya bi takan gördüm cünkü.. kaş olayına gelincede muhtemelen sedan icin olan kaslardandır abi o..

evet olabilir sedan lar icin ,,,,,neyse yenisini siparis veriyim de gelsin o zaman ha parca cok ucuz ama bizden transport parasini cok aliyolar nerdeyse parcanin parasi kadar kargo veriyoz,,
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 6 yıl sonra ...

Arkdaslar ebaydan aldığımız ürünlerde sıkıntı cikiyomu gumruge felan takiliyomu body kit almayı dusunuyorum bilgilerinizi bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkdaslar ebaydan aldığımız ürünlerde sıkıntı cikiyomu gumruge felan takiliyomu body kit almayı dusunuyorum bilgilerinizi bekliyorum..

Detaylı bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri

Posta/hızlı kargo eşyası için muafiyetin kapsamı nedir?

Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen, gümrük kıymeti gönderim başına toplam 75 Avro’yu geçmeyen eşya önemli değeri olmayan eşya olarak kabul edilmekte ve muafiyet tanınmaktadır.

Vergileri ödenmek suretiyle posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla serbest dolaşıma sokulacak eşya nedir?

1500 Avro'yu aşmayan eşyaya geldiği ülkeye göre tek ve maktu vergi oranı uygulanacaktır. Söz konusu vergi oranları eşyanın;

-       AB ülkelerinden doğrudan gelmesi durumunda %18

-       Diğer ülkelerden gelmesi durumunda %20

olarak uygulanmaktadır.

Posta ve Hızlı Kargo Muafiyetleri yukarıda belirtildiği gibidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...