Jump to content

Aracıma Yapmayı Planladıklarım- Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Outlander
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1 dakika önce, Zealot :

Teşekkür ederim. 

Ürünün kalitesi beni tatmin etmedi.. Tanesi 100 euro galiba,  çifti 100 euro ise  yinede  değerlendirilebilir 

Takım fiyatı o Ufuk Bey

Anlamadığım bu ürünü Almanya içine satmıyor. Almanya içine sattığı 272 avrodan başlıyor ???:-

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, Outlander :

Teşekkürler. Farlar gerçekten yakışıklı duruyor. Sadece şu gündüz ledlerini pek beğenmedim???  Sinyalleri ve sis farlarını çok boğmuş sanki. Umarım iptal edilebilirler. Bir de ürün açıklamasında ve ürün resminde pek anlayamadım, angel eyes üzerinde mi geliyor?

Resimde boğuyor gibi görünüyor ama canlı bakıldığın da çok şık duruyor angaller farın içerisinde LED’leri isterseniz bağlamazsınız far içi sis’de var bence farların fiyatı gerçekten çok iyi diğer satıcılar 350 Euro gibi bir fiyata satıyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, özerm6 :

Resimde boğuyor gibi görünüyor ama canlı bakıldığın da çok şık duruyor angaller farın içerisinde LED’leri isterseniz bağlamazsınız far içi sis’de var bence farların fiyatı gerçekten çok iyi diğer satıcılar 350 Euro gibi bir fiyata satıyor 

Evet. Bu fiyata 1 takım far gayet iyi. Kenarda durmasında bir zarar yok :)

Peki multimedia işini nasıl çözdünüz sayın @özerm6

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AliExpress’den almıştım navigasyon cihazını 360 dolara 85 lira gibi gümrük ücreti ödedim. Bose ses sistemi hiç bozulmadı ses kalitesi çok iyi tavsiye ederim.

07BFB6FA-3928-4D47-977C-598A14FA9A57.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aux bağlantısını kendim yapcam derken arka sokete pimlerine kablo köprü vs. kastediyorsaniz çok dikkatli olmanızı öneririm. 

Ben bahsettigim uygulamayı Mazda 3 aracima uygulamaya çalışırken teyibi yaktim. Mesleğim icabı elimden geldiğinden söktüm parcaladim  bişey bulamadım. Yapsa yapsa o yapar dedikleri 3 tane tamirciye götürdüm 2 tanesi daha açmayı beceremedi. En son kendim tekrar iş yerine götürerek söktüm. Büyüteçle zor bela kabaran plaket yolunu buldum. Köprü lehim yaptım çok şükür çalıştı. 

Uzun lafın kısası teyip arkasındaki sokete aux yapmaktansa 250 tl ye aux usb bluetooth aparatları var her araca uyuyormuş . Bi düşünün derim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...