Jump to content

Mazda CX-5 AWD - Jöle Testi

Mümin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çok detay yok, sadece "Tutuş Sağlıyor" denilmiş. Daha detaylı bir bilgi verilse veya karşılaştırmalı bir test olsa çok daha anlamlı olurdu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Katil Balina :

daha gecen buradan  bir arkadaş cx-5 ile seyir halinde iken savrulmamış mıydı:))

Yanal rüzgarda idi o.

Jöleyi yere döküp üstüne basın bakalım nolacak. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

38 dakika önce, Mutlu Tekir :

Jöleyi yere döküp üstüne basın bakalım nolacak. :D

Hele bir de muz tanecikli olursa :D

1 saat önce, Çağlar Bayur :

jöleye mx5 le dalsak ne olur isimli videoyu çekmek lazım mzctr olarak

Biz de saç jölesi testi yapalım :D

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, Mutlu Tekir :

Yanal rüzgarda idi o.

o zaman ben de rüzgar testi yapalım diyorum. yere konulan sarı jöle şeysi kadar saç kurutma makinasını cx 5 geçerken bir arada calıştıralım. bakalım düz yolda giderken savrulacak mı:))

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

56 dakika önce, Katil Balina :

o zaman ben de rüzgar testi yapalım diyorum. yere konulan sarı jöle şeysi kadar saç kurutma makinasını cx 5 geçerken bir arada calıştıralım. bakalım düz yolda giderken savrulacak mı:))

5000 x 1000 Watt desek kaç santral gerekir acaba ? :D Bunu en iyi @M.E.G bilir :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Burak :

5000 x 1000 Watt desek kaç santral gerekir acaba ? :D Bunu en iyi @M.E.G bilir :D 

40 metre yarıçapında kanat uzunluğu ile 2 adet santral kurabiliriz abi (2,5 mw X 2), 80 metre yarı çapında tek santralde olabilir  fakat düşük hızlı rüZgarlarda çalışmaz çok rantabıl olmaz :D 

Para toplayın girelim bu işe para var yani :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tutuş sağlıyor - sağlamıyor ayrı konu ama reklam etkileyici olmamış.  "vayy" demiyorsun reklamı izleyince.. Hatta "ne var bunda kendi arabamla bile dönerim" diyorsun...

Hatta burda denmişi var :D 

16 saat önce, Zealot :

Benim dacia da döner bu joleden. Çok saçma bi video olmuş. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mehmet Özdemir :

gerek yok zaten rüzgar tüneli dahil çok fazla testten geçiyor. 

http://www.zoomzoommag.com/winter-2017#!mazda-test-chambers 

Rüzgar testlerini yanal yaptıklarını sanmıyorum :D

1 saat önce, M.E.G :

Adam akıllı test yapsalar mazda6 o kadar rüzgar sesi almaz...

TAKAYA KATSURAGAWA is the man :D  Bu adamdan çıkıyormuş her şey, adam tüm sesleri yok edeyim demiyor ki harmoni içerisinde olmasını sağlamaya çalışıyorum diyor :D Mesele beklentimizin farklı olması yani :D 

Bu arada videoda TEST 1 diyor. Başka testler de olmalı, krem şanti, şokola, krem karamel :D  :2funny: 

• Haha 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎7‎.‎02‎.‎2018 at 17:45, Arabalar :

Saçları da tutmuyor muydu bu :geyik:

eeeee saç olmayınca hafıza da zayıflıyor tabi :) 

11 saat önce, Arabalar :

kancık ayı gibi yuvarlanıyormu yuvarlanmıyormu.

Bu nasıl bir benzetme?  bu nasıl bir betimleme ? Kastamonu yöresine ait bir deyim mi bu Mete bey? 

" taş düşebülürrr ayu çıkabülür" deyimine dayanarak böyle bir bağlantı kurdum :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, Arman-1999 :

eeeee saç olmayınca hafıza da zayıflıyor tabi :) 

Bu nasıl bir benzetme?  bu nasıl bir betimleme ? Kastamonu yöresine ait bir deyim mi bu Mete bey? 

" taş düşebülürrr ayu çıkabülür" deyimine dayanarak böyle bir bağlantı kurdum :) 

Merhaba @Arman-1999 Kamil bey. 

Bu benzetmenin hikayesi şöyle Kamil bey; Yıllar yıllar çok uzun yıllar önce, bir iş makinesının üzerinde mekanik ustası ile işçi beraber çalışıyorlar. Bende onları takip ediyorum.  Tombul ve kısa boylu işçi ustaya soruyor, usta bu ayağımızın altındaki sac kaplamayı neden böyle yapmışlar. Usta yanıtlıyor, ayağın kayıp makineden aşağı kancık ayı gibi yuvarlanma diye :) 

Bu arada usta Tokatlıydı.

Selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...