Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Kronik Direksiyon Lekelenmesi

smeagol
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar. Mazda araçların kronik problemi olan direksiyon lekelenmesi bu aracımda da oldu maalesef. Artık gözüme batmaya başladı ve çözüm arıyorum. Bildiğiniz düzgün direksiyon kılıfı yapan bir yer var mı yada çözüm önerileriniz var mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Direksiyon derisinde kalkma ve soyulma var mı peki?

Yoksa sadece çil çil beyazlaşma boya açılma sorunu mu var?

Eğer öyle ise deri boyası ile geçici çözüm bulabilirsiniz. Geçici diyorum çünkü 3-5 ayda boyanın üstünden geçiyorsunuz.

Afyon haricinde bir başka yerde yaptırma ihtimaliniz olabilir mi?

Ona göre yer mekan önerebilirler belki forumdaki arkadaşlar.

2.Nesil Mazda 3'te duymuştum, kaldıki benim başıma da geldi boyayarak çözüm buluyorum. Ama kronik denecek kadar forumda bir şikayet olmadı. Ne bileyim dizelde baskı balata sorunu, 2.nesil Mazda 3 kokpit gösterge üstünde açılma durumları. Direksiyon da soyulma lekelenmeden herhalde daha fazla şikayet gelmiştir forumda.

3.Nesil Direksiyon boya atma, lekelenme sorunuyla ilk defa karşılaşıyorum sanırım forumda. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3. Nesil Mazda'larda kronik sorun direksiyon soyulması. Servise götürdüğünüzde sorgusuz değiştiriyorlar direksiyonu. Hatta bunun için servis bülteni bile vardı yanılmıyorsam. Belli bir üretim tarihinden sonrası için de geçerli mi bilmiyorum. Ben de hala tık yok araç 17.000 km ye geldi. Soyulsa da bu bahaneyle delikli deri kaplatsam diye de bekliyorum bu arada :) 

Hemen 2 arabada buldum bile sahibinden'de

1JVO0B.jpg

LbZ500.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, smeagol :

Merhaba arkadaşlar. Mazda araçların kronik problemi olan direksiyon lekelenmesi bu aracımda da oldu maalesef. Artık gözüme batmaya başladı ve çözüm arıyorum. Bildiğiniz düzgün direksiyon kılıfı yapan bir yer var mı yada çözüm önerileriniz var mı ?

İzmir de 250 TL ye orjinaline yakın deri ile kaplıyorlar.

Ben kaplattıydım.

i7VhGJ.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Tarahumara :

3. Nesil Mazda'larda kronik sorun direksiyon soyulması. Servise götürdüğünüzde sorgusuz değiştiriyorlar direksiyonu. Hatta bunun için servis bülteni bile vardı yanılmıyorsam. Belli bir üretim tarihinden sonrası için de geçerli mi bilmiyorum. Ben de hala tık yok araç 17.000 km ye geldi. Soyulsa da bu bahaneyle delikli deri kaplatsam diye de bekliyorum bu arada :) 

Hemen 2 arabada buldum bile sahibinden'de

1JVO0B.jpg

LbZ500.jpg

Bu konuya baktığım iyi oldu,okumanın faydaları işte konu hakkında paylaşım yapan herkese teşekkürler :tey:şu an için aracımda bir şey yok önceki aracımda yanlışlıkla ellerimde kimyasal kalıntısı varken direksiyona dokunmuştum bi miktar bozulmuştu deri besleyici sürmüştüm aralıklarla pütürlü yüzeyden kurtulmuştum..aklımızın bir köşesinde dursun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen eylül ayında soyulmadan dolayı direksiyon simidim garanti kapsamında değştirilmişti.  Yenisi ve eskisi arasında malzeme türü ve kalitesi olarak ciddi fark var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 saat önce, İlhan :

Direksiyon derisinde kalkma ve soyulma var mı peki?

Yoksa sadece çil çil beyazlaşma boya açılma sorunu mu var?

Eğer öyle ise deri boyası ile geçici çözüm bulabilirsiniz. Geçici diyorum çünkü 3-5 ayda boyanın üstünden geçiyorsunuz.

Afyon haricinde bir başka yerde yaptırma ihtimaliniz olabilir mi?

Ona göre yer mekan önerebilirler belki forumdaki arkadaşlar.

2.Nesil Mazda 3'te duymuştum, kaldıki benim başıma da geldi boyayarak çözüm buluyorum. Ama kronik denecek kadar forumda bir şikayet olmadı. Ne bileyim dizelde baskı balata sorunu, 2.nesil Mazda 3 kokpit gösterge üstünde açılma durumları. Direksiyon da soyulma lekelenmeden herhalde daha fazla şikayet gelmiştir forumda.

3.Nesil Direksiyon boya atma, lekelenme sorunuyla ilk defa karşılaşıyorum sanırım forumda. 

Merhaba üstadım. Çil çil beyazlanma sorunu var aracımda. Kuzenimde 2. nesil mazda vardı onda aynı sorun vardı, ben 3. nesil mazda araçlarımın ikisinde de aynı sorunu yaşadım. Yani boyayıp tekrar aynı sorun oluyorsa başka çözüm yolu aramak daha mantıklı gibi geliyor bana ve Afyon dışında şehirlerde yaptırabilirm tabi yeterki yapılsın çünkü gerçekten artık gözüme çok batmaya başladı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, Çağlar Bayur :

foto var mıdır?

var üstadım atarım akşam gönderebilirim.

13 saat önce, Obivan :

Geçen eylül ayında soyulmadan dolayı direksiyon simidim garanti kapsamında değştirilmişti.  Yenisi ve eskisi arasında malzeme türü ve kalitesi olarak ciddi fark var. 

benim aracın garanti süresi doldu o yüzden değiştireceklerini sanmıyorum.

16 saat önce, ReaL35 :

İzmir de 250 TL ye orjinaline yakın deri ile kaplıyorlar.

Ben kaplattıydım.

i7VhGJ.jpg

Üstadım İzmirde nerede yaptırdınız bu uygulamayı bilgi verirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, smeagol :

var üstadım atarım akşam gönderebilirim.

benim aracın garanti süresi doldu o yüzden değiştireceklerini sanmıyorum.

Üstadım İzmirde nerede yaptırdınız bu uygulamayı bilgi verirseniz sevinirim.

Başka yerler de yapıyordur gerçi, 2. sanayi de, iki yerin yaptığını biliyorum. Direksiyon sökülüyor, elde dikiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...