Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Ön Tampondaki Tuhaf İzler

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Geçmil olsun. Valla videoyu izledikten sonra sizin hasar gözüme ufak göründü dostum. kasko primi ne kadar artacak onu bir sor yaptırmadan önce. Tamir boya sıkıntı değilde ızgaranın fiyatı muhtemelen yüksektir. Ön ızgarayı değiştirmeyeceksen kasko delinmeden yaptırmak mantıklı olabilir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün yetkili mazda servisi @dr_azoom arkadaşa, herter'e uğradım. gerekli onarım kaskodan yapılacak. herkese özellikle de asalet beye ilgisi dolayısıyla teşekkürlerimi bir kez de buradan sunmak isterim. 

değişecek ya da işlem görecek parçalar; ızgara, üstte kaputla ızgara arasındaki parça (adıni bilemedim:) tampon ve davlumbaz..

geçmiş olsun:))

• Beğen 2
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun

17 saat önce, Çağlar Bayur :

beterin beteri var

Bizim mahallede bir köpek var. ben geçerken kovalamaya çalışıyordu bende kızdırmak için daha hızlı geçiyordum. Bu videoyu görünce uğraşmamak en iyisiymiş. Ben daha çok pitbul cinsi köpek sahibi bilerek ısırtırmış gibi düşünmüştüm. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun. Ben de oyumu pompalı tüfek saçmasından yana kullanıyorum. Hiç bir hayvanın bu kadar nizami delik açabileceğini sanmıyorum. Tamponun sol ön tarafındaki delikler ile davlumbazın delikleri uyuşuyour. Önce tamponu delmiş, sonra da davlumbaza ulaşmış gözüküyor. Eğer saçma izi ise, onarım sırasında birkaç saçma çıkacaktır tampon söküldüğünde. Belli olur muhtemelen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Tarahumara :

Çok geçmiş olsun. Ben de oyumu pompalı tüfek saçmasından yana kullanıyorum. Hiç bir hayvanın bu kadar nizami delik açabileceğini sanmıyorum. Tamponun sol ön tarafındaki delikler ile davlumbazın delikleri uyuşuyour. Önce tamponu delmiş, sonra da davlumbaza ulaşmış gözüküyor. Eğer saçma izi ise, onarım sırasında birkaç saçma çıkacaktır tampon söküldüğünde. Belli olur muhtemelen.

teşekkürler hocam. saçma izi olmadığı kesin. sacma girerken ayrı çıkarken ayrı iz bırakır. yakından canlı görme şansınız olsaydı diş izi olduğuna kesin ikna olurdunuz. fotolardan çok net görünmüyor. yukardan aşağı ısırırken kanırtarak delmiş. davlumbazda delemediği yerlerdeki ciziklerden anlaşılabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

bugün arabayı "eti senin kemiği benim" diye herter'de  @dr_azoom asalet beyin ellerine bıraktım. ilgisi dolayısıyla kendisine çok teşekkür ederim.

netleşen işlemler; tampon ve kaput uzantısı işlem görüp boyanacak. ızgara ve davlumbaz değişecek. bi de ek olarak 50 bin bakımı yapılacak.

ayrıca @İlhan hocam başlık köpek ısırması şeklinde düzenlenirse ilerde başkasına yardımci olabilir. tuhaf dememin sebebi gerçekten baslarda anlam verememiş olmamdı. teşekkürler

(bu arada eklemeden edemiyecem; ikame olarak verilen jetta nasıl takoz gibi bir araç ya. böyle dümdüz zevksiz tornet gibi bir şey.. (tornet de çok zevklidir ya neyse:))

bir de 2014 model, el insaf bu kadar boş araç üretiliyor mu vallahi şaşırdım.  arabada manuel klima, neyse ki kaset değil de cd çalar ve elektrikli camlar var. ha bi de dört teker ve kaporta parçaları.. benim baz donanım (go) mazda 2'de bile fonksiyonel direksiyon mp3 calar aux girişi falan filan vardı.. 

ama hakkinı vereyim hem turbo dizel motoru özlemişim hem de şanzımanla uyumlu ve iyi çekiyor. aracımda isteyeceğim tek şey benzeri bir performans olurdu. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar geçmiş olsun. Servis sonrası sizin için mahsuru yoksa parça fiyatlarını yazarmısınız? Ön ızgaranın fiyatını merak ediyorum doğrusu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun yeni gördüm. Hatta önceki sayfadaki videoyu çok önce izlediğim hâlde böyle bir şeyi de yeni gördüm.

Çok ilginçmiş. Bildiğin kemirmeye çalışmış hayvan. :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Videodaki köpeklerin araca saldırmasının tek sebebi o aracın da başka bir köpeğe çarpmış olması sanırım , zaten araç oto sanayisinde o hale gelmiş. Aracın ön kaputta bi göçük var. Benim de başıma gelen bi olayla bağlantı kurdum. Ankara-Ayaş yolu üzerinde bi gece yarısı yolda ölü bi köpeğin üzerinden geçmek zorunda kaldım, oldukça gürültülü bi şekilde aracın altından baya bi parça, kan lekesi ne varsa alarak geçtim. Ertesi gün arabama biri kangal olmak üzere üç köpek saldırdı. Hepsi tasma ile gezdirildiği için ucuz atlatmıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27.02.2018 at 17:10, Katil Balina :

bugün arabayı "eti senin kemiği benim" diye herter'de  @dr_azoom asalet beyin ellerine bıraktım. ilgisi dolayısıyla kendisine çok teşekkür ederim.

netleşen işlemler; tampon ve kaput uzantısı işlem görüp boyanacak. ızgara ve davlumbaz değişecek. bi de ek olarak 50 bin bakımı yapılacak.

ayrıca @İlhan hocam başlık köpek ısırması şeklinde düzenlenirse ilerde başkasına yardımci olabilir. tuhaf dememin sebebi gerçekten baslarda anlam verememiş olmamdı. teşekkürler

(bu arada eklemeden edemiyecem; ikame olarak verilen jetta nasıl takoz gibi bir araç ya. böyle dümdüz zevksiz tornet gibi bir şey.. (tornet de çok zevklidir ya neyse:))

bir de 2014 model, el insaf bu kadar boş araç üretiliyor mu vallahi şaşırdım.  arabada manuel klima, neyse ki kaset değil de cd çalar ve elektrikli camlar var. ha bi de dört teker ve kaporta parçaları.. benim baz donanım (go) mazda 2'de bile fonksiyonel direksiyon mp3 calar aux girişi falan filan vardı.. 

ama hakkinı vereyim hem turbo dizel motoru özlemişim hem de şanzımanla uyumlu ve iyi çekiyor. aracımda isteyeceğim tek şey benzeri bir performans olurdu. 

ben rica ederim hasan abi @Katil Balina 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler. bugün aracı teslim aldım. @dr_azoom asalet beye ilgisi dolayısıyla tekrardan çok teşekkür ederim.

oldukça zor bir boya olduğu biliniyor zaten. olabilecek en yakın renk tutturulmuş durumda. orjinalde ise on ve arka tampon bilindiği üzere gövde renginden daha koyu duruyor. 

bu arada arabamı özlemişim. takoz gibi jettadan sonra pamuk gibi geldi:))

20180307_180037.jpg

20180307_180020.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi gözünüz aydın. Çiçek gibi olmuş. Gayet temiz ve düzgün görünüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah güzel olmuş Rabbim kazasız,belasız,cezasız,bilimum kemirgen hayvansız günler ve sürüşler nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27.02.2018 at 23:55, vethekim :

Tekrar geçmiş olsun. Servis sonrası sizin için mahsuru yoksa parça fiyatlarını yazarmısınız? Ön ızgaranın fiyatını merak ediyorum doğrusu?

hocam bununla ilgili bir belge almadım. ama asalet bey kesin bilgiyi verebilir. sanırım 600 tl civarı bir şeydi..

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

31 dakika önce, Katil Balina :

hocam bununla ilgili bir belge almadım. ama asalet bey kesin bilgiyi verebilir. sanırım 600 tl civarı bir şeydi.

Fiyat beklediğimden azmış? Gerçi gene çokta sağolsunlar ucuz araba kalmadıkı parçasıda ucuz olsun.Bide mazda alma parçası yok çok pahalı derler. Şehir efsanesi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

merhaba arkadaşlar. mevcut konuda hasar kasko durumu şu;

sanırım 2000 lira civarı bir hasar oluşmuş görünüyor. onun için yeni kasko 1800 liradan 3500 küsürlere çıkmış. bu durumda cebimden yaptırsaydım da aynısı olacakmış. kasko işini anlamak mümkün değil gibi. adamlar resmen harcadıkları parayı zaten benden alacak gibi görünüyorlar.

neymiş rücu edecekleri bir kişi kurum  yokmuş.. doğal afete giriyormuş falan?

ne büyük saçmalık

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11.02.2018 at 21:53, Çağlar Bayur :

kasko primi seneye ne kadar etkilenir olarak acentanıza sorgulatın bunun onarımı için

sordunuz diye tahmin ettyidim yaptırmadan önce?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

39 dakika önce, Çağlar Bayur :

sordunuz diye tahmin ettyidim yaptırmadan önce?

olsa olsa ne kadar artabilir ki diye sormadım. işin kötü tarafı indirimi de misal seneye bir şey olmazsa 3500 üzerinden yapacaklar. uzun vadede bana üç beş bine patlayacak gibi.

cebimden yaptırsam misal 1500'e hadi bilemedin 2000'e yaptırırdım ve böyle basit mesele huzur içinde çözülürdü:)

ayrıca böyle bir saçmalık görmedim ben. seneye kasko yaptırır mıyım bilmiyorum. diğer yandan da araba aynı pakette olmuş 153.500... yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir türlü..

neyse bakalım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...