Jump to content

Nurkan Yurdakul ile Söyleşi

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda markasinin ülkeden çekilmesine neden olacak kendileri. Gün gelirde bir zamanlar ben demiştim dediğimde kanit olarak dursun bu mesajim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kendi aracı neymiş:)) 

ben bir markanın türkiye genel müdürü olsam 7 serisi bmw'ye binmek isterim misal ama bu durumda işler değişiyor. 

tahminim mazda cx-5?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Katil Balina :

tahminim mazda cx-5?

İlk lanse edildiğinde Mazda CX-5 kullanıyordu, yolda karşılaşmıştım, kristal ateş kırmızısı idi. Şimdi @Zealot un da dediği gibi beyaz derili çelik grisi bir Mazda6 kullanıyor. Çoğunlukla da tercihini Mazda6'dan yana kullanıyor zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, Burak :

İlk lanse edildiğinde Mazda CX-5 kullanıyordu, yolda karşılaşmıştım, kristal ateş kırmızısı idi. Şimdi @Zealot un da dediği gibi beyaz derili çelik grisi bir Mazda6 kullanıyor. Çoğunlukla da tercihini Mazda6'dan yana kullanıyor zaten.

Bir önceki buluşmamızda da 2.2 Dizel AWD Mazda 6 SW vardı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, AreY :

Mazda markasinin ülkeden çekilmesine neden olacak kendileri. Gün gelirde bir zamanlar ben demiştim dediğimde kanit olarak dursun bu mesajim.

Aslında bunun Nurkan bey ile alakası yok. Çünkü önceki yönetimlerde de yaşanan sıkıntılar kota vs. gibi devam ediyor. Burada sorun mazda markasında. Gerçi adamlarda haklı bizim salak saçma vergi sistemimizde  ne diye buraya fazla stok yapıp göndersinler. Dünya genelinde satışlarında ilk on içerisinde ve her sene üstüne koyup  geliyor. Dünya genelinde satış adeti olarak opel, volvo vs gibi markaları tokatlıyor satış adetinde. Genel baktığımda bende olsam uğraşmam bizim ülkemizdeki vergi sistemiyle. Ne zaman uğraşırım işler rusya da orada burada kötü gider stok gönderirim buraya eritilmesi için.   

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...