Jump to content

Jant Koruma Halkası

Misafir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Jantları fiziksel darbelere karşı koruyacağı iddia edilen sert plastikten üretilmiş çeşitli renk ve ölçülerde halkalar.   Kriko ile kaldırılan lastiklerin havası boşaltılıyor. Halkanın üzerindeki sabit kancalar yardımı ile janta geçiriliyor ve lastik tekrar şişiriliyor. 

Tercihe göre görünüme estetik katkı sağlayabilir.

Bu halkaları deneyen var mı. Kullanımda kancalar kolaylıkla kırılabilir gibi görünüyor. Ayrıca yanakların janta oturduğu yerde kancaların neden olacağı azda olsa bölgesel daralmalar oluşacak.

Rim-Ringz-Car-9.jpg

https://www.rimringz.com/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Estetik bir albenisi var ama jantlari nasil koruyacagini pek anlamadim.  Benim jantlari korumaktan anladigim, park ederken jantin kaldirima sürtmesi ile olusan jant hasarini engellemek.  Bu herkesin basina gelebiliyor.  Göründügü kadariyla bunlar o isi yapamayabilir çünkü fotodan janta SIFIR gibi duruyor.  Web sitesinde de ürünün estetik katkisi ön plana çikarilmis.  Ben salt estetik için o parayi verip almazdim ama bahsettigim gibi jantlari sürtmelerden koruyorsa o zaman is degisir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Korumaktan ziyade daha çok görsel bir ürün olduğunu düşünüyorum. Jant dahi kaldırım sürtmelerinde kolaylıkla çizilip hasar görebilirken bu plastik halkanın ezilip büzüleceği kesin. Tam sıfır durmuyor aslında , yani janttan önce kaldırıma temas eder fakat sarf malzemesi gözü ile görebilmek için fazla pahalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jant koruma kısmı cok gercekci gelmedi bana ama gorsel olarak guzel. Zaten sırf gorsellik icin kullanılan seritler var aliexpres'te cok ucuz fiyatlara. 1 yıl civarı kullanımdan sonra iyice solarak renklerini kaybediyorlar ama 3-5 tl bisey, sök yenisini tak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu resimde göründüğü kadar düz değilmiş. Muhtemelen belli bir oranda koruma da sağlayacaktır ama bir Mustang'im olsa korur korumaz düşünmeden alırdım zira çok yakışmış meret :D

2 saat önce, Holydao :

Jant koruma kısmı cok gercekci gelmedi bana ama gorsel olarak guzel. Zaten sırf gorsellik icin kullanılan seritler var aliexpres'te cok ucuz fiyatlara. 1 yıl civarı kullanımdan sonra iyice solarak renklerini kaybediyorlar ama 3-5 tl bisey, sök yenisini tak :)

Senin bahsettiğin de bu veya benzeri şeyler sanırım. Bu zaten korumaktan ziyade tamamen görsellik için gibi görünüyor ama fena da değil, az uğraş, az fiyat, az ömür, çabuk değişim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İş işten geçmiş olsa bile, ezik, sürtük yerleri saklamak amacıyla kullanıla bilinir. Oto renginde bulunursa, oldukça  güzel olur... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

05.03.2018 at 21:25, Burak :

Bu resimde göründüğü kadar düz değilmiş. Muhtemelen belli bir oranda koruma da sağlayacaktır ama bir Mustang'im olsa korur korumaz düşünmeden alırdım zira çok yakışmış meret :D

Senin bahsettiğin de bu veya benzeri şeyler sanırım. Bu zaten korumaktan ziyade tamamen görsellik için gibi görünüyor ama fena da değil, az uğraş, az fiyat, az ömür, çabuk değişim.

Doğrudur. Şu şekil bir görüntü çıkıyor ortaya :)

DSC_0396.JPG

IMG-20161202-WA0014.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...