Jump to content

90 model mazda 323 hb automatic vites karbüratörlü tavsiye edermisiniz?

dr.x.x.x
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben daha yeni katıldım böle bi araç buldum avukattan çok temiz gözükü 88.000kmde inanılası gibi deil ama tüm evrakları kayıtlı defter şeklinde sahibi daha yeni 74.000de lpg takmış :tey: ve fiyatı ise 6.500 ytle sizlere soruyorum sizce ne yapmalııyım ? :ohmy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya valla nasıl sölim bizimkiler hep almancı bmw mercedes opel ben ilk söledimde alıpda ne yapcaksın dediler :S kartal tarafında iyi bi mazdacı varmı ben en iyisi arabayı görmeye gittimde oraya gösterim yard.olurlar dimi !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanlış anlamazssan km si geröekten iyi hatta fazla iyi çok yatmıssa garajta bence mototr için iyi değil babam yılların söförü hep oyle söyler motoruna ıyı baktır ama fıyatı o km gore cok cok ıyı... şimdiden hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yo yanlış anlamamışsınız! ben kendim gördüm 2005 yılına kadar tüm evrakları sorunsuz tutulmuş şimdiki sahibi avukat adamda emekli bi çiftden almış o aldında hemen lpg taktırmış 74000 de falanmış işde şimdiki km'si 88.000 fiyatıda uygun demi! ilginiz için tşkrler bu arada !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten km si oynanmıs anlamında soylemedım araba bu kadar az km yapması 88.000/18 yıl yılda 5000 km yapmıs demektır neredeyse uzun yol ya  2 yada 3 defa yapmıstr oyuzden motoruna ıyı baktır anlamaında soyledım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karşıda iki tane mazda servisi var

Koşuyolu Merser

İkiler Mazda yanlış hatırlamıyorsam bostancı sanayi sitesinde idi  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pendikte Özel bir servis var eğer uğramak istersen..

Şenöz Otomotiv . Pendik Kartal yönünde , Pendik'e yakın, yanyolda .. Japoncudur kendisi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim saygı değer abilerim hepiniz çok sıcak kanlısınız ! gerçekden çok saolun !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest muratd37

Bende 91 Modeli var 160.000 'de 8.500 YTL ye mal oldu. LPG'de takılı km'de 140 kuruş yakıyor uzun yolda. 6-7 araç değiştirdim, bu sefer biraz ucuz bir araç almak zorunda kaldım bende 6,400 YTL ye aldım jant lastik lpg falan fiyat arttı. Araçtan çok memnunum yol tutuşu, serilği, kullanımı çok zevkli. Kolay kolay arıza hiç yapmaz parçası bozulmaz. Kaborta aksamı biraz pahalı ankaraya yakınsan yıldız sanayiden çıkma parça bulabilirsin kaza yapmamaya bak, motor ve yürüyen aksam ucuzda diyebilirim yağını suyunu koy nereye gidersen git. Motoruna, şanzıman  ve önden darbeli olup olmadığına baktır ! önden çekişli arabada ön darbeler çok önemli, değişen parçası çok yoksa bu fiyata iyi sayılır (sessiz bir araç yolda her tarafından patır kütür çok sesler geliyorsa sakın almanı tavsiye etmem)ben 7,500 ytl 'ye vermedim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hımmm anladım abicim valla çok hevesim var birde arabada sempatik yani alim almim adamla görüşdüm birde kredi çekicem onuda düşünüorum öte yandan masraf açarsa varya harbi harbi biterim ben yani ! :) ama yinede fikirlerin için teşekkür ederim valla şu bankadan onay gelirse bakıcaz artık !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...