Jump to content

Mazda CX-5 Almalı mıyım?

serkan306
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben de 2011 mazda3 hb aracımı satıp, kura, crv, tiguan araştırmalarımı tamamlayıp cx5 almaya karar verdim. 

Başlığınız altında yorumları yapan herkese tesekkurlerimi sunarım  👏👏

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12.05.2018 at 20:38, M.E.G :

Kesinlikle A aracı.

1- Servis Bakımlı

2- isediğiniz iç renk

3- 100 K

Sonuçta aracın içinde oturacaksınız. Bari içi istediğiniz renk olsun. Binerken zevk alın.

Tabi 2 kriteride aynı temizlikte olduğunu düşünerek söylüyorum. Şehir dışı yolculuklarda kullanılan araç daha az yıpranır mekanik olarak bu da bi köşede dursun değerlendirin. 

Toprağım A aracını aldım, önce B aracına baktım, araca eşek niyetine binmişler, dış aksam çok bakımsız kalmış, ezik, çizik, kırık, solma vs. ne ararsan var. Hemen ordan sıvışıp, zaten gönlümden de geçen A aracının gördüm ve aldım. Öncelikle 2.0 motorun tadını unutmuşum resmen, hatırlamam çok iyi oldu. Yakıt ekonomisi de şaşırtıcı, otobanda minimum 120, bazen 180 - 190 giderek Kocaeli - Ankara arasını 7.8 l/100km ortalama ile katettim. Araca ben bayıldım, ailem bayıldı, iş arkadaşlarım bayıldı. Bayılan bayılana kısaca. Ramazan'ın sonuna doğru bayram ile birleşik bir izin alırsam Erzurum da bayılabilir :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun. Güle güle, kazasız belasız kullanın. 

2 saat önce, serkan306 :

Toprağım A aracını aldım, .........

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, serkan306 :

Toprağım A aracını aldım, önce B aracına baktım, araca eşek niyetine binmişler, dış aksam çok bakımsız kalmış, ezik, çizik, kırık, solma vs. ne ararsan var. Hemen ordan sıvışıp, zaten gönlümden de geçen A aracının gördüm ve aldım. Öncelikle 2.0 motorun tadını unutmuşum resmen, hatırlamam çok iyi oldu. Yakıt ekonomisi de şaşırtıcı, otobanda minimum 120, bazen 180 - 190 giderek Kocaeli - Ankara arasını 7.8 l/100km ortalama ile katettim. Araca ben bayıldım, ailem bayıldı, iş arkadaşlarım bayıldı. Bayılan bayılana kısaca. Ramazan'ın sonuna doğru bayram ile birleşik bir izin alırsam Erzurum da bayılabilir :D

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binersin inşallah :)

Erzurum’ a yolun düşerse görüşelim. Bayramda burada olursam tabi, haberleşelim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, kindness :

Hayırlı olsun. Güle güle, kazasız belasız kullanın. 

Teşekkür ederim, cümlemiz inşallah. 

3 dakika önce, M.E.G :

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binersin inşallah :)

Erzurum’ a yolun düşerse görüşelim. Bayramda burada olursam tabi, haberleşelim :)

İnşallah, teşekkür ederim. 

Köye giderken Erzurum yolumuzun üstü olmadığı için ( İspir ) geçmiyoruz ama ordayken gitme durumum var, inşallah görüşürüz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...