Jump to content

3. Nesil Mazda3 Arka Tampon Çeki Demiri Kapağı

Reicht
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam arkadaslar

Bu sabah fark ettiğimde arabamın arka tamponunun sağ ve sol tarafında içerisi de çeki demiri için kullanılan kapaklardan birinin çıkarılmış olduğunu gördüm. Daha önce içini acaip vidalı demir varmı yokmu bakmamistim şimdi kontrol ettim diğer kapağın içi de boş. Sizin araclarinizda bu kapakların içinde emir var mi acaba. Birde bu demir lerden ve kapaklardan nerden bulabilirim ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, benim de aracin arkasina birisi malesef carpip gitmis, kapak da yok. Serviste yokmus, siparis ettirdim, 10 gunde ulasti. Ismi Bumper Tow Hook sanirim, 25.88 TL ye satin aldim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çeki demiri bagajda bulunmuyor mu? Öndeki kapak ile aynı olması gerekir. Plastik parçadan kestirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim kapakta 3 kez düştü birini buldum birini servisten aldım suan kapaksiz çarpma filan yok bukadar çabuk düşebilir mi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese teşekkürler yarın servise gidince soracağım. Benim aracına bu kapak düşmeden önce biri arkadan vurmuştu ama hiç birşey olmamıştı acaba o darbe mi buna neden oldu anlamadim. İlk başta kapağı biri soktu aldı sandım ama burada da aynı şeyi yaşayanları görünce kendiliğinden düştügunu anladım. 

23 saat önce, ishilra :

Merhaba, benim de aracin arkasina birisi malesef carpip gitmis, kapak da yok. Serviste yokmus, siparis ettirdim, 10 gunde ulasti. Ismi Bumper Tow Hook sanirim, 25.88 TL ye satin aldim.

Servisten mi aldın hocam yoksa kendin internetten mi sipariş ettin 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçenlerde apartman park yerinde yerde parlak kırmızı bir nesne görünce "la bu benim arabanın rengi ki" dedim, bi de baktım ki tam da bahsi geçen kapak.  ters düşse hiç de fark etmeyecektim..

park yerinde bazen sensörün görmediği borudan bir bariyer var, çok yaklaştığımı fark etmiş ama vurduğumu fark etmemiştim. meğer alttakı siyah plastik kısmı esnetip vurmuşum bu da oradan fırtlamış. 

kolay düşen bir şey velhasılkelam. dikkat etmekte fayda var.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Reicht :

Herkese teşekkürler yarın servise gidince soracağım. Benim aracına bu kapak düşmeden önce biri arkadan vurmuştu ama hiç birşey olmamıştı acaba o darbe mi buna neden oldu anlamadim. İlk başta kapağı biri soktu aldı sandım ama burada da aynı şeyi yaşayanları görünce kendiliğinden düştügunu anladım. 

Servisten mi aldın hocam yoksa kendin internetten mi sipariş ettin 

Servisten aldım Avrupa Mazdadan, onlar sipariş ettiler 10 günde ulaştı. 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22.03.2018 at 22:34, ishilra :

Ali Express ile uğraşmaya değmezmiş. Geçen gün ben de bir araçta eksik olduğunu gördüm. Dikkat etmek lazım demek ki bu parçaya :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...