Jump to content

Mazda 323 ABS Hakkında

murataydin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sayın forum üyeleri,

öncelikle herkese merhabalar,

Mazda 3,23 arayışım var ve yaklaşık 2 haftadır güncel ilanlarda araç arayışım devam ediyor, bu forum sayesinde de Mazda hakkında detaylı bilgiler ediniyorum, bu vesile ile forum kurucusu ve üyelerine de teşekkür etmeyi ihmal etmeyeyim. 

Daha önce Mazda kullanıcısı olmadığım için, bu araç hakkında birkaç bilgiye ihtiyacım var. Bütçem gereği ancak 1999 model araçlara bakabiliyorum fakat gördüm ki bu araçlarda ABS özelliği yok, öncelikle öğrenmek istediğim şu ki; ABS olmaması çok önemli mi? ( ki bu özelliğin öneminin farkındayım ama Mazda araçlarda belki ABS' ye gerek bile yoktur diyerek soruyorum) 

Ayrıca aracı aldığım takdirde, olası olumsuz durumlarda parça sıkıntısı yaşar mıyım, 

Bu konularda fikirlerinizi bekliyorum,

saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babamda 94 model 626 var, fren sistemi çok sağlam gerçekten ama yine de yeni araç alacak olsam ABS güvenlik paketine sahip bir araç tercih ederdim. yedek parça konusunda herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı zannetmem. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japon araçlarda en iyi fren sistemi Mazda'da bulunuyor. ABS fren anında direksiyon hakimiyeti için gerekli bir donanım, olması tabi ki iyidir. Ama olmaması da araçtan vazgeçmek için bir neden değildir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...