Jump to content

Makyajsız HB'ye makyajlının arka tamponu??

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

akıllı olllllllllllllllll

abi benimki şuan için zorunluluk,şöyle ki;kız arkadaşım öğretmen onu doğu görevinden kurtarmam için mutlaka evlenmem gerekiyo  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 129
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

25

• Selman

22

• redrock

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi benimki şuan için zorunluluk,şöyle ki;kız arkadaşım öğretmen onu doğu görevinden kurtarmam için mutlaka evlenmem gerekiyo  ;)

allah kolaylık versin o zaman senin dönüşün kalmamış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

isim ve eşgal ver İrfan  ???:)

eheh :)abi yeni gördüm bu mesajını, arada kacırmısım :(_Bülent Abiyle kaynattık bi iki_Kaan ın karakacanını bile tokatlıyor falan diyordu ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son noktayı ben koyayım ozaman İrfan.Ne led ne tampon.Önce Jant ve yay gerisi sonra. ;) Tecrübeli bir tuning sever olarak sana bunu öneriyorum. 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son noktayı ben koyayım ozaman İrfan.Ne led ne tampon.Önce Jant ve yay gerisi sonra. ;) Tecrübeli bir tuning sever olarak sana bunu öneriyorum. 8)

aynısını söyledim abi,jantsız bi arabaya ne yaparsan yap bişeye benzemiyo...bakınız Okan ın araba  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi hatun bunları okursa benim forum hayatım sona erer  ;D  :D

Yok be Volkan evlenmek iyidir bakma sen takılıyoruz.Tamam arasıra arıyoruz özgürlüğümüzü ama. :'(İyi bak evlenirsen şu nargiledende kurtulmuş olursun.Yoksa hatunla beraber mi içiyorsunuz. :D ::)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok be Volkan evlenmek iyidir bakma sen takılıyoruz.Tamam arasıra arıyoruz özgürlüğümüzü ama. :'(İyi bak evlenirsen şu nargiledende kurtulmuş olursun.Yoksa hatunla beraber mi içiyorsunuz. :D ::)

aynen öyle abi,çıkmaya başladığımız ilk gün ona sigarayı bıraktırdım şimdi beraber nargile içiyoruz  :D  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynısını söyledim abi,jantsız bi arabaya ne yaparsan yap bişeye benzemiyo...bakınız Okan ın araba  :D

Evet şu mereti,yani serçe'ye bile jant ve yay taktın mı arabayı farklı,oturaklı gösteriyor. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen öyle abi,çıkmaya başladığımız ilk gün ona sigarayı bıraktırdım şimdi beraber nargile içiyoruz  :D  :)

O zaman ikinizide şark görevine sürgün ettireceğim. ;D Ya Volkan sen istanbula gelince ortaköyde takılıyormusun.Sanki

ben seni 1-2 kere toyotanın orada lastikçi yanı mı tam hatırlamıyorum gördüm galiba plakadan hatırlıyorum sanki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan sen gelme bu gazlara kardeşim, para kolay kazanılmıyor, yemişim jantını, orijinal jantlar olur da geçer bile...

ne yani ben parayı sokağa mı attım Selman abi  :o dünya para verdim ben o jantlara  :D  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Varsa pulun herkes kulun,yoksa dardır yolun." ;D Boşver Selman ne hastaları var bu işin.Millet 15-20 bin ytl yatırıyor arabalara bizim 2-3 bin ytl neki biraz zevk işte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Varsa pulun herkes kulun,yoksa dardır yolun." ;D Boşver Selman ne hastaları var bu işin.Millet 15-20 bin ytl yatırıyor arabalara bizim 2-3 bin ytl neki biraz zevk işte.

Biran abi bende çok para harcadım yaaa  :-:-[
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...