Jump to content

Makyajsız HB'ye makyajlının arka tamponu??

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Son noktayı ben koyayım ozaman İrfan.Ne led ne tampon.Önce Jant ve yay gerisi sonra. ;) Tecrübeli bir tuning sever olarak sana bunu öneriyorum. 8)

ya Biran Abi katılıyorum aslında sana Volkan Abi de aynısını söyledi ama benim aklımdaki arabanın bütün gövde parcalarını tamamlayıp ondan sonra aracın aldıgı son görünüme göre jant begenmek_cünkü bencede en önemli parca jantlar, arabayı en fazla gösteren bi jant bi yay ama jantların sonradan emanet gibi durmasını istemedigimden sona bırakmak istiyorum_ama bakalım bu aralar cok sıkı fıkı olduk jant ve yay muhabbetiyle, güzel bi jant begenirsem önce jantta olur_yarın bi karara varırım artık_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 129
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

25

• Selman

22

• redrock

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ya Biran Abi katılıyorum aslında sana Volkan Abi de aynısını söyledi ama benim aklımdaki arabanın bütün gövde parcalarını tamamlayıp ondan sonra aracın aldıgı son görünüme göre jant begenmek_cünkü bencede en önemli parca jantlar, arabayı en fazla gösteren bi jant bi yay ama jantların sonradan emanet gibi durmasını istemedigimden sona bırakmak istiyorum_ama bakalım bu aralar cok sıkı fıkı olduk jant ve yay muhabbetiyle, güzel bi jant begenirsem önce jantta olur_yarın bi karara varırım artık_

İrfan tam tersi orası burası ziphoyler ve sişik tamponlar fakat araba yüksek ve jant düdük kadar daha kötü aslında.

Bende jantı çok sonradan aldım ama 2 haftada yay taktım ve araba çok faklı oldu.O boşluk var ya arabayı acayip gösteriyor.Bizim araba yine iyi ama meganlara vs.bak felaket duruyor. :DGeçen bir megan gördüm kople body kit yapmış 17"jant ama yay yok araba askıda kalmış gibi.Birde 2 gün sonra sade fakat jant,yay ve filmli bir megan gördüm yılan gibiydi walla acacip sade ve şık oturaklı.Bilmem anlatabildim mi. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biran abi bende çok para harcadım yaaa  :-:-[

Volkan sen zaten kafadan orijinal tamponlar vs.ve oxigin jantlar ile uçmuşsun ve biraz tuzluya mal olmuş. :(

Toplam tahmini 5,000 ytl baya bi faça yapılır aslında araba.

2000 = Jant + lastik

2000 = Body kit

1000 = Egzos+yay+cam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben de arabayı alırken 2000 lira spor aksesuarlara vermiştim, ondan sonra bi de 820 arka tampona verdim. (Arabayı alırken spor arka tampon yoktu daha)

2820 YTL - Body Kit (Üfürükten ama olsun)

750 YTL - Xenon

300 YTL - Yay

450 YTL - Film

~250 YTL - 2 set Angel

~200 YTL - Egzos

~500 YTL - Diğer görsel dalgametreler, logo iptali, vs. gibi

Yani jantsız haliyle 5000 liranın üstünde para harcamışım arabaya. Hadi 2000'i arabanın anahtar teslimi fiyatının içindeydi, 3000 lira masraf... Daha jant + lastik var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben corsamı alim ozaman görün beni bütün paramı vaktimi mazdaya ayırıp ne lazımsa yapıcam bekleyin geliyorum :)

Ben aradaki bağlantıyı anlayamadım, yani corsa alınca ne olacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aradaki bağlantıyı anlayamadım, yani corsa alınca ne olacak...

corsayı alınca onu kullanıcam sürekli mazdayı hafta sonu için müzelik yapıcam inşallah o bakımdan yani çünkü büyük jantlı yaylı arabayı hergün kullanamam filmli falanda olunca hergüne gelmez gibime geliyo bana polisiydi çukuruydu falan işte

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

corsayı alınca onu kullanıcam sürekli mazdayı hafta sonu için müzelik yapıcam inşallah o bakımdan yani çünkü büyük jantlı yaylı arabayı hergün kullanamam filmli falanda olunca hergüne gelmez gibime geliyo bana polisiydi çukuruydu falan işte

Ahmet sen zaten sadace hafta sonu ve bayramlarda kullanmıyormudun arabayı. ::)Senin araba 2 senede 5000 km değil mi.Hani arasıra vitrinden çıkartıp tozunu alıyordun. ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben de arabayı alırken 2000 lira spor aksesuarlara vermiştim, ondan sonra bi de 820 arka tampona verdim. (Arabayı alırken spor arka tampon yoktu daha)

2820 YTL - Body Kit (Üfürükten ama olsun)

750 YTL - Xenon

300 YTL - Yay

450 YTL - Film

~250 YTL - 2 set Angel

~200 YTL - Egzos

~500 YTL - Diğer görsel dalgametreler, logo iptali, vs. gibi

Yani jantsız haliyle 5000 liranın üstünde para harcamışım arabaya. Hadi 2000'i arabanın anahtar teslimi fiyatının içindeydi, 3000 lira masraf... Daha jant + lastik var...

Okan senin zaten body kit ve xenon işi tavan yapıyor.Benim verdiğm rakamlara bi de 1500 ıvır zıvır ekle komple araba yapmış olursun.Yani toplmam 6-6,5 ytl.Tabi bunlar hepsi zevk işi ve ileride satınca ancak 50% geri dönüşümü olur ama 3-4 sene görsel olarak faklı olmak var ve bindiğine ve yaşadığın haza sayılır aslında bunlar.Hobby,tutku işte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle. Araba satılırken yapılan masrafın yarısının bile çıkacağından şüpheliyim ama insan arabasını kendi zevkine göre değiştirmek istiyor. Sonuçta her şey gibi araba da sahibinin karakterini yansıtıyor fazlasıyla. Mesela ben sade bi agresiflik istedim, kıyısından köşesinden de olsa hallettim gibi, jant da olunca yapılacaklar bitecek gibi.

Gerçi hep "bu sefer başka bişey kalmadı" diyorum ama sonradan yine bişiler çıkıyo yaptıracak... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

karar verilmiştir :P_led stoplardan bir süreliğine vazgecilmiş :D ve arka sport tampon siparişi verilmiştir ;)_ 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya bu yaptığınız tüm işlemlerden sonra bide oto park parasınıda ekleyin.Bu kadar masraftan sonra herhalde kapının önüne bırakmazsınız arabayı.Bide jant alıcaksanız paraya kıymayın.Güzelliğin yanısıra sağlamlığıda önemli.Yoksa bu yollar varken 15 günde bir presletmeğe götürürsünüz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahmet sen zaten sadace hafta sonu ve bayramlarda kullanmıyormudun arabayı. ::)Senin araba 2 senede 5000 km değil mi.Hani arasıra vitrinden çıkartıp tozunu alıyordun. ;D

Abi babam hergün arabaya binmeye başladı ondan gerçi çokta önemli bir araba değil ama insan yapınca seyretmek istiyo babamın 17 jantlı yaylı arabada maksimum 20 km menzili var ondan sonra arkasından toplamak lazım arabanın parçalarını :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla benim araba aslanlar gibi yatıyo kapının önünde, gerçi apartmanın otoparkı ama heralde yol kenarına bıraksam daha güvende olur araba, çok dar bi otopark, sürekli kapılarda gamzeler filan oluyo yandakinin kapıyı dikkatsiz açmasından ötürü.

Bi de bu yaz bizim üst komşu /yalan olmasın, 5. kat galiba) balkondan aşağıya plastik balkon sandalyesi düşürdü, altta da bizim A6 vardı, Allah'tan direkt tavana filan gelmedi, yerden sekip kapıya geldi, ufak göçük ve çizikler vardı düzelttirdik...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valahi bizim mahalede araban biraz güzelse hıyarın biri çıkıyor çiziyor.kastende olabiliyor arabaylan geçerken istemiyerkte.2-3 sene önce o zamanlar lantis vardı.sokağın başından sonuna kadar bütün arabaları çizmişler ama herkeste bir çizik varken benim arabada 4 tane çizik vardı.herif kaputa picasso çalışması yapmış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte bildiğiniz gibi, ön tampon ve spoiler için arabayı servise bıraktım, bu arada Mustafa Bey'in garantisi altında 250 YTL den film de çekilecek, en açık renk....Yarı alacağım..

Mazda 6'nın bakımı yapıldı, sonra Volkan'ın şeker dayısı Akşit Bey, Volkan ve ben, Mz6 yı Ziebart'a getirdik, yıllık bakımı için, Volkan'da kendisi için anlaştı...Sonra karşı sıraya geçip, benim araba için de Sonax ile anlaştık....

Mz 6 da orada kaldı, taksiyle döndük... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Opel düşmanı olarak söyleyeyim ki; Corsa sık sık servise yatıya gideceği için; yine Mazda'ya kalacaksın Ahmet :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...