Jump to content

Makyajsız HB'ye makyajlının arka tamponu??

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

doğru opelle benimde kötü deneyimlerim var ama 20.000 kmde dizel corsaya 18.000 lira istiyolar onu 16.500 alsak 16.500 km sorunsuz çalışsa benim için kafi ama ne olur bilemem yinede

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 129
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

25

• Selman

22

• redrock

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi şu koruma işini de çıkardık aradan çok iyi oldu valla  ;) bana dert olmaya başlamıştı artık  :D

Özellikle sen çok iyi çıkardın aradan Volkan.. :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün aldım arabayı servisten, Ouz'un şarjı bitti, iki tane yarım yamalak foto çekebildi, onları da eklemiyoruz...Hafta içi sonax'tan çıkarken çeker eklerim...

İzlenimlerim,

Ön tampon 10 numara olmuş...

Spoilerin daha bantları üzerinde ama güzel olmuş...

Cam filmi benim istediğimden bir ton koyu olmuş ama çok güzel görünüyor..Başımı ağrıtmaz inşallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan sen ne dersin, bu filmler bir sorun çıkarır mı? Volkan ve Dayısıyla garajda karşılaştık onlar biraz koyu buldular....Ben yaşıma hürmet edileceği fikrinde ve iyimserim....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi serviste beraber gördüklerimiz kadar koyu degilse bi sorun cıkmaz bence_ama görmeden bilmiyorum ki, arada gecen konusmalardan biraz koyuymus gibi bi izlenime kapıldım ama ne söylesem boş abi, en garantisi trafik polisi gördünmü yolunu degiştirmek :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arada geçen konuşmalardan kastın, çetenin msn muhabbetleri herhalde...Evet biraz koyu geldi bana, orada gördüğümüz siyah sedanın üzerindeki gibi, ama göz yanılması da olabilir...Araba açık renk olduğu için koyu görünüyor da olabilir.....Ama kesin olan şey, çok güzel görünüyor....

Son sözüm, trafik polisi yolunu değiştirsin beni görünce, başına bela istemiyorsa, "Biz nereden buna bulaştık" diyenler çok oldu geçmişte.... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün aldım arabayı servisten, Ouz'un şarjı bitti, iki tane yarım yamalak foto çekebildi, onları da eklemiyoruz...Hafta içi sonax'tan çıkarken çeker eklerim...

İzlenimlerim,

Ön tampon 10 numara olmuş...

Spoilerin daha bantları üzerinde ama güzel olmuş...

Cam filmi benim istediğimden bir ton koyu olmuş ama çok güzel görünüyor..Başımı ağrıtmaz inşallah...

Selman abi güle güle kullan çok güzel olmuş  8) yanlız biyeri hariç abi  :-\ tamponda sis farlarının üzerine takılı olduğu siyah plastiği de griye boyamışlar,hem çok çirkin durmuş hemde rengi tutmamış abi  :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi güle güle kullan çok güzel olmuş  8) yanlız biyeri hariç abi  :-\ tamponda sis farlarının üzerine takılı olduğu siyah plastiği de griye boyamışlar,hem çok çirkin durmuş hemde rengi tutmamış abi  :(

Ben de, bu şekilde daha güzel göründüğü fikrindeyim, Ouz da, gerçi sormadılar ama gönlümüze göre yapmışlar, oradaki siyahlık beni rahatsız ederdi....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de, bu şekilde daha güzel göründüğü fikrindeyim, Ouz da, gerçi sormadılar ama gönlümüze göre yapmışlar, oradaki siyahlık beni rahatsız ederdi....

abi etme eyleme ya,o parça zaten boyanmıyo...hem rahatsız edecek bişey yok aksine siyah olsa çok daha güzel duracaktı...tamponun petekleriyle takım olacaktı  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi etme eyleme ya,o parça zaten boyanmıyo...hem rahatsız edecek bişey yok aksine siyah olsa çok daha güzel duracaktı...tamponun petekleriyle takım olacaktı  ;)

Zevk meselesi eküri, ben böyle beğendim, Ouz da, var mı başka bir diyeceğin? Siyah, siyah nereye kadar.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zevk meselesi eküri, ben böyle beğendim, Ouz da, var mı başka bir diyeceğin? Siyah, siyah nereye kadar.. :D

var abi diyeceğim,olmaz o öyle hem renkte tutmamış gözünü sevem Selman abi  :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

var abi diyeceğim,olmaz o öyle hem renkte tutmamış gözünü sevem Selman abi  :(

Nazar boncuğu olsun o zaman Volkan ne yapayım yani, ben farketmedim bile renk tutmadığını, zaten bir çok başka şeyi de farketmiyorum ya....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nazar boncuğu olsun o zaman Volkan ne yapayım yani, ben farketmedim bile renk tutmadığını, zaten bir çok başka şeyi de farketmiyorum ya....

abi onu halletmek kolay ya ne olacak,tinerle silivercekler olay bu  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi gezinirken dikkatimi çekti,Yiğit in eski araba aynı senin arabanın rengi ve stoplar kırmızı  :o sana bi fikir olsun diye ekliyorum fotoyu  :D

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...