Jump to content

Makyajsız HB'ye makyajlının arka tamponu??

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 129
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

25

• Selman

22

• redrock

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

karar verilmiştir :P_led stoplardan bir süreliğine vazgecilmiş :D ve arka sport tampon siparişi verilmiştir ;)_ 8)

İrfan bugün haberini aldım sen telefonu kapatır kapatmaz...tamponu iptal ettirip ledli stop taktırıyomuşsun  :o ama bence hata yapıyosun  :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan bugün haberini aldım sen telefonu kapatır kapatmaz...tamponu iptal ettirip ledli stop taktırıyomuşsun  :o ama bence hata yapıyosun  :(

abi senden bişey de kacmıyor haa ;D_onuda taktırcam abi ama subat ortasında izmir e geldiğimde_ilk etapta led leri taktırayım dedim_bide abi daha öncede sordum sana hangisini taksam fark yaratır diye sen kesinlikle led ler hiç şüphen olmasın demiştin, niye hata oldu abi şimdi ???_bende soru işaretleri varken bütün soru işeretlerini sen sildin gene soru işaretleri ekledin abi aklıma şaştım kaldım bilemedim ki napiyim :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan şimdi kendi işimi baltalamak gibi olacak ama bence tampon daha çok değiştiriyor arabanın tipini. Senin stoplar zaten şeffaf, gündüz hemen hemen hiçbi fark olmayacak, sadece kırmızı - turuncu yuvarlaklar gözükmeyecek. Ama arka spor tampon hem gündüz, hem de reflektörleriyle gece baya etkiliyor görüntüyü.

Ha tabi sen yine de LED'li stop al da bana da yarasın. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan değiştireceğinden şüphen olmasın ama,ben cillop gibi yepyeni stoplarımı verip üstüne de 1 milyar verip hayatta ledli stop almam  :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olsun abi napalım ikiside takılcaktı zaten sonuc olarak, tampon 1 ay daha beklesin_bide 5 ayda gecse 1 yılda gecse stopların durumu pek degişmeyecekti ki zaten cizik olmadıgı sürece hepimizin stopları zaten aynı sayılır, hepside sıfır gibidir diye düsünüyorum_tamponu konustum önümüzdeki ayın 15i gibi takacaz artık_yani hepsi olacaktı zaten_bide Volkan Abi seni beklemek istedim yaylardan ötürü_eger memnun kalırsan senin yaylardan alacaktım abi, yaylar otursun memnun oldugunu bana söylersen tamponla beraber hallederim diye düsündüm_tampon zaten cıkık yaysız olursa bide cok havada kalır diye düsündüm ben_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi anladım İrfan,sen tatilden dönene kadar,olumlu yada olumsuz şeyler tam belirmiş olur ona göre bilgilendiririm seni  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar arka sport tamponunun reflektörlerini beyaz yapmak isteyenler burdan halledebilirler, özelliklede seffaf veya led stop kullananlar için gerekli diye düsünüyorum ;)http://www.thespeedline.com/

__mazda3 hb nin son sayfasında 4. sayfada_ayrıca farklı ürünlerde var hosunuza gidebilecek_

edit: bi resimde ekleyelim tam olsun 8)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ebay den ipod baglantı zımbırtısını bu adamdan aldım ismi nabobery tanıyanlar vardır_burası adamın kendi sitesi_baya işe yarar bi site yani, sık kullanılanlara eklemek lazım bunu ;)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...