Jump to content

Gelmeyen Bahar Kampanyası

Mustafa Y.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

geçen hafta bakıma girdim kdv dahil 355 TL civarı bir şey ödedim. polen filtresi hariç rutin bakım gerçekleşti. bizim konya servisinde bir yıkamacı arkadaş var ki; işini çok seviyor olmalı. motora varıncaya kadar çok özenli temizlik yapmış. dışarıdan bir yıkamacı 50 liramı alırdı büyük ihtimalle :🏧

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mayıs ortası gibi aracımı servise götürmüştüm. Bu yaz olmayacağı bilgisini verdiler. 
Acil ihtiyacı olanlar beklemesin, acil olmayan ihtiyaçlar kış zamanına bekletilebilir kampanya yapma ihtimaline karşı. Tabi yapmayabilirler de. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Mehmet Özdemir :

geçen hafta bakıma girdim kdv dahil 355 TL civarı bir şey ödedim. polen filtresi hariç rutin bakım gerçekleşti. bizim konya servisinde bir yıkamacı arkadaş var ki; işini çok seviyor olmalı. motora varıncaya kadar çok özenli temizlik yapmış. dışarıdan bir yıkamacı 50 liramı alırdı büyük ihtimalle :🏧

Mehmet hocam merhaba,

aracınız kaç kilometrede?

benim 60k bakımı var neler yapacaklar çok merak ediyorum 750 tl cik fiyat verdiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

77 bin km'de. bundan önce neler değişti sizin aracınızda bilmiyorum ama polen filtresi ve buji değişimi de gerçekleştirecekler herhalde sizin araçta.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, Mehmet Özdemir :

77 bin km'de. bundan önce neler değişti sizin aracınızda bilmiyorum ama polen filtresi ve buji değişimi de gerçekleştirecekler herhalde sizin araçta.

polen filtresini son olarak kendim değişmiştim. aldığımdan beri ilk defa servise girecek. yakıt ortalamam 100/13 lt gösteriyor. Bakımdan sonra azalır mı acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Mehmet Özdemir :

bir miktar azalır ama @M.E.G'den biliyorum erzurum'da çok da azalabileceğini sanmıyorum.

Valla benden de bil azalmayacak :)  Trabzon az yakın olsa oraya gideceğim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

55 dakika önce, NeW3 :

polen filtresini son olarak kendim değişmiştim. aldığımdan beri ilk defa servise girecek. yakıt ortalamam 100/13 lt gösteriyor. Bakımdan sonra azalır mı acaba?

Araçta LPG var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, NeW3 :

Mehmet hocam merhaba,

benim 60k bakımı var neler yapacaklar çok merak ediyorum 750 tl cik fiyat verdiler.

Erzurum servisinde yağ fiyatı çok yüksek. Dışarıdan yağ getirmeye de izin vermiyorlar. Dışarıyla neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var. 

Aslında merkez ile konuşulsa en azından yağı biz götürebilsek süper olacak. En az 150 tl kardasın. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Mehmet Özdemir :

Servis zamani Konya turu yapmak lazim desenize, burada ki fiyatlara göre bedava vallahi. Mevlana ziyareti de yapip izmir servisi için hayir duasi etmek lazim :)

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

57 dakika önce, M.E.G :

Erzurum servisinde yağ fiyatı çok yüksek. Dışarıdan yağ getirmeye de izin vermiyorlar. Dışarıyla neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var. 

Aslında merkez ile konuşulsa en azından yağı biz götürebilsek süper olacak. En az 150 tl kardasın. 

Erzurum servis özerk çalışıyor. 😀 Sedat abiyle konuşacağım bakalım indirim alabilecek miyiz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, NeW3 :

Erzurum servis özerk çalışıyor. 😀 Sedat abiyle konuşacağım bakalım indirim alabilecek miyiz?

2006 dan beri o servise gidiyorum. Sedat abiyle olacak iş değil. Servis kısmına karışmaz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, AreY :

Servis zamani Konya turu yapmak lazim desenize, burada ki fiyatlara göre bedava vallahi. Mevlana ziyareti de yapip izmir servisi için hayir duasi etmek lazim :)

Burada arkadaşların ödedikleri fiyatları görünce ben de bir kuşku oluşuyor; zeki kaya yan sanayi malzeme mi kullanıyor diye :) şaka bir yana çok memnunuz Konya'da Mazda servisimizden. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dolar sonrası "o güzel kampanyalar o güzel atlara binip gittiler. servisin özeline malzemenin tuncuna kaldık" diyecem ama diyemiyorum. arac 2020'ye kadar garantiden çıkmasın diye servise devam...

bu arada yanlış olmasın ama bana servis fiyatlari diğer markalara göre pahalı gelmiyor. ben aldığımdan beri duruma göre 350-550 bandında geziniyorum ki bence normal? 

ama asıl sorun bundan sonra ortaya cıkacak çünkü bu kurlarla devam edilecekse 1000 tl altı normal sayılacak. tabi ehonomi çok iyi olduğundan kimseye komamasi lazım. kim ki bu fiyatlar bana koyar diyorsa o vatan hainidir, net!!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, NeW3 :

Mehmet hocam merhaba,

Benim arabadan bir tane daha var mıdır diyordum varmış. Az km açısından. :)  
Ben de geçenlerde gittim. zorunlu garanti sonrası 65k da gitme durumu oluştu bende ama 60k bakımı olarak geçti. Benzin filtresi ve bujiler değişti ekstra olarak. 

Araç kitapçığınız mevcutca oradan da bakabilirsiniz, hangi km de neler yapılması gerektiği yazıyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50 dakika önce, S.Halilduru :

Benim arabadan bir tane daha var mıdır diyordum varmış. Az km açısından. :)  
Ben de geçenlerde gittim. zorunlu garanti sonrası 65k da gitme durumu oluştu bende ama 60k bakımı olarak geçti. Benzin filtresi ve bujiler değişti ekstra olarak. 

Araç kitapçığınız mevcutca oradan da bakabilirsiniz, hangi km de neler yapılması gerektiği yazıyor. 

merhaba abi. Aracın kitapçığı mevcut mevcut olmasına da senin saydıklarını yapıp yanında da filtre ve yağ bakımı işlemlerine 750 TL istiyorlar. sence normal mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30.05.2018 at 08:56, NeW3 :

merhaba abi. Aracın kitapçığı mevcut mevcut olmasına da senin saydıklarını yapıp yanında da filtre ve yağ bakımı işlemlerine 750 TL istiyorlar. sence normal mi?

Bence uygun. 
Standart bakım, buji değişimi, benzin filtresi değişimi, rot ayarı, lastik tamirine ben 1050 TL ödedim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, S.Halilduru :

Bence uygun. 
Standart bakım, buji değişimi, benzin filtresi değişimi, rot ayarı, lastik tamirine ben 1050 TL ödedim. 

o zaman yapacak bir şey kalmadı. guzuma feda olsun :)  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...