Jump to content

Titanyum gri Mazd3'e ne renk kaliper boyası?

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

10

• MuRDoC_111

13

• SWeeT6six6

27

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Şu mazda yazısı çok hoşuma gitti, yapışkan kağıtla yazılabilir ancak ısıya dayanmaz. Boyayla yapmak çok uğraştırır sanki.

abi önce bi kat ya da mazda yazısı boyutlarında bi bölgeye beyaz boya vurulacak, sonra mazda yazısının kalıbını cıkartıp sticker halinde yapıstırıp kırmızıyı attıktan sonra stickerlar sökülcek..yani bana öyle yapılmıs gibi geldi, baska yolu var mı bu işin bilmiyorum_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi önce bi kat ya da mazda yazısı boyutlarında bi bölgeye beyaz boya vurulacak, sonra mazda yazısının kalıbını cıkartıp sticker halinde yapıstırıp kırmızıyı attıktan sonra stickerlar sökülcek..yani bana öyle yapılmıs gibi geldi, baska yolu var mı bu işin bilmiyorum_

Var, tam tersini yaparsın, kırmızı boyayı sürüp ondan sonra içi boş stickerı yapıştırıp mazda yazısını yazarsın. (dışarıya taşmaması için sünger veya pamukla boyamak daha iyi olur)

Bir de ısıya dayanıklı stickler'lar var, hatta bende Brembo var ama boyutları uymadığı için yapıştıramıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Var, tam tersini yaparsın, kırmızı boyayı sürüp ondan sonra içi boş stickerı yapıştırıp mazda yazısını yazarsın. (dışarıya taşmaması için sünger veya pamukla boyamak daha iyi olur)

Bir de ısıya dayanıklı stickler'lar var, hatta bende Brembo var ama boyutları uymadığı için yapıştıramıyorum...

abi alta kırmızı attık mı beyazı vurunca pembe olmaz mı yazı ???:o_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence yazı yazılması çok zor bişey değil boyamayla halledilir en kolay yoluda okanında dediği gibi önce boyayıp sonra içi boş bi yazı kalıbıyla boyamak sünger değil spreyle bile halledilebilir gibime geliyo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boyama işlemi tam olarak nasıl yapılıyor.Mesela jant çıkarılıyor sonra balatalar çıkıyormu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Balata çıkmıyo burak yani benimkini boyuyoken çekarmadılar resimlerdeki gibi tekeri çıkarıp gazete kağıdıyla kapattılar kaliper harici yerleri sprey boya uçuyo çünkü gidip acayip biyere yapışıyo ama kaliper çıkaranlarda var boyatıyoken heralde ben istemezdim ama kaliperi söktürmeyi böyle boya derdim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

noldu bana anlamadım gitti herkesi birbirine karıştırıyorum pardon murat  :-[

abi hepimizde var o ya ilginç ama forumun havasında ya da suyunda var bişeyler ;D_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kırmızı güzel olur bence Enes ....

Fotoğrafını çekip fatoşla deneyecektim ama arabanın duruşuna göre güneş yüzünden çekim yapamadım. Arabanın yerini değiştirmeye de üşendim birazcık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kırmızı-mavi-sarı-siyah

bu renkler arasından biri olabilir..

ama kırmızı yada mavi olabilir..

Mavi titanyumda güzel durmaz gibime geldi benim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...