Jump to content

Mazda Cx-3 Klima Soğuk Üflemiyor

mazdago
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Araca klima gazı her sene basılan birseymidir benim aracim 2 yaşında 23 bin km de ama klima soğuk uflemiyor gaz basma zamanı mi gelmiştir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır hocam diğer arabalardan biliyorum klima gazı yaklaşık 10 sene gider. Ama ondan sonra ufak kaçaklar sebebiyle gaz baya azalabiliyor. Bir test cihazına bağlayıp önce kaçak testi sonrada gaz basma işlemi yapılabiliyor. Mazda özelinde ne olabilir bilmiyorum bilen arkadaşlar daha iyi cevaplayacaktır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, mazdago :

Araca klima gazı her sene basılan birseymidir benim aracim 2 yaşında 23 bin km de ama klima soğuk uflemiyor gaz basma zamanı mi gelmiştir

kanka klima gazı  kapalı bi devre içerisinde döner durur. o yüzden asla eksilmez de çoğalmaz da

AC tuşuna bastığını varsayıyorum.... 

eğer soğutmuyorsa  altını vurmuş undur, biyerini delmişindir filan..

öyle elektrikçilerdeki klima gazı testi  basma cihazı falan hiç bi işe yaramaz. geldiğinde bakarız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farlar değişeceği için tamponu sokmuslerdi o işlem esnasında birsey olmuş olabilir mi acaba herhangi bir yere surtmedim carpmadim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oringleri inceldiğinden kaçak yapması çok muhtemeldir. Oringleri değişip gazı basınca sorununuz kalmayacaktır. Gaz dolup yerlerinde önce hava basılıp kaçak tespiti yapılır, bu esnada sorununuz halledilecektir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, mazdago :

Farlar değişeceği için tamponu sokmuslerdi o işlem esnasında birsey olmuş olabilir mi acaba herhangi bir yere surtmedim carpmadim

sorununuzun kaynağı muhtemelen bu işlemdir.  Tampon sökme-takma sırasında herhangi bir yanlış veya eksik işlem yapılmış olma ihtimali yüksek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...