Jump to content

Satılık 2015 Mazda 3 Power

Bora Yetkin

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Herkese,

Muhterem'den ayrılma vakti geldi maalesef:(

Bir süredir şirket aracı kullandığım ve hayırlı bir iş için nakit ihtiyacımdan dolayı arabamı satmak durumundayım.

İlanda belirttiğim gibi 4 adet yeni kış lastiği ve 1 adet mini stepne de araçla birlikte vereceğim.

Boyasız hafif dolu hasar tamiri ve yetkili serviste ön tampon boyası yapıldı.

iyi günler..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-dusuk-km-temiz-561883942/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar olsun Bora. 

İlana bence daha detaylı fotoğraflar eklemelisin. Şu haliyle yetersiz ve özensiz gözüküyor. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, İlhan :

Hayırlı satışlar olsun Bora. 

İlana bence daha detaylı fotoğraflar eklemelisin. Şu haliyle yetersiz ve özensiz gözüküyor. :fiuw:

Selam,

Sorunlu bölgeler olmadığı için başka fotoğraf eklemeye gerek duymadım açıkçası.Zaten arabayı bilen,tanıyan alacaktır.

iyi günler

5 saat önce, Burak :

Hayırlısı olsun Bora :) 

Muhterem gidiyor hayırlı mı hayırsız mı bilemedim.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bora Bey, bende resimlerden çok açıklamaya takıldım. Çok kısa ve almayın bu aracı der gibi olmuş.

Hafif kaza ve dolu hasar kayıtlı demek yerine hasar miktarını yazsanız daha anlaşılır olmaz mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 saat önce, Mümin :

Bora Bey, bende resimlerden çok açıklamaya takıldım. Çok kısa ve almayın bu aracı der gibi olmuş.

Hafif kaza ve dolu hasar kayıtlı demek yerine hasar miktarını yazsanız daha anlaşılır olmaz mı ?

Haklısınız düzenliyorum bilgileri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...