Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Yolcu Airbag İzi Hk.

Akuma
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar herkeze. Mazda 3 bakarken dikkatimi çekti. Resimde de göründüğü gibi sanırım 2010-2011 farklılığı olarak (tam emin olamadım) yolcu tarafındaki ön hava yastığı çizgileri kiminde var kiminde yok. İlgilendiğim bir araç var tanıdıktan, onda da bu izden var. 

Acaba air bag açılmışta orası kaynatılarak tamir edilmiş olabilir mi. Yoksa bi sebepten ötürü bazılarında bu iz var bazılarında yok mu. Bilen veya aracında airbag açması olmamasına rağmen bu tar z çizgileri olan varmıdır.

1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mutlu Tekir :

Bende böyle değil. Mazdanın üretim kalitesini gösteriyor maalesef.

Senin gözün alışmıştır @Mutlu Tekir  :D   :geyik:

Misal benim araç çok sessiz geliyor artık bana.. Ne bir yol ne bir trim sesi. :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlanlardan gördüğüm kadarıyla 2010 modellerde yok, 2011'lerde var. Zaten benim için önemli olan airbag açılmışta tamir olarak yapıştırılmış olmaması idi. Aracın değişen parçalarını sorguladığımda airbag değişimi yapıldığı bilgisi yok. Bakalım müsait bi zamanda aracı ekspere sokcam. Ak koyun kara koyun belli olacak. 

Mazda 6 almak istiyordum ama ilanda zaten exclusive 6-7 tane var. Onlarda satılmadıkça fiyatları düşeceğine aksine yükseliyor :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Akuma :

İlanlardan gördüğüm kadarıyla 2010 modellerde yok, 2011'lerde var. Zaten benim için önemli olan airbag açılmışta tamir olarak yapıştırılmış olmaması idi. Aracın değişen parçalarını sorguladığımda airbag değişimi yapıldığı bilgisi yok. Bakalım müsait bi zamanda aracı ekspere sokcam. Ak koyun kara koyun belli olacak. 

Mazda 6 almak istiyordum ama ilanda zaten exclusive 6-7 tane var. Onlarda satılmadıkça fiyatları düşeceğine aksine yükseliyor :) 

Fiyatlar hiç düşmez. 

Onarımlık bir durum yok. Onarım olsa ön konsolu komple kaplıyorlar. Yeni nesillerde de böyle maalesef. Benim 2010 ilk gelen seri aracımda hiçbir şekilde belli olmuyor ama. Bulduğunuz araç temiz ise sürücüsü düzgün kullanmışsa ekspere sokup alın derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Akuma :

Selamlar herkeze. Mazda 3 bakarken dikkatimi çekti. Resimde de göründüğü gibi sanırım 2010-2011 farklılığı olarak (tam emin olamadım) yolcu tarafındaki ön hava yastığı çizgileri kiminde var kiminde yok. İlgilendiğim bir araç var tanıdıktan, onda da bu izden var. 

Acaba air bag açılmışta orası kaynatılarak tamir edilmiş olabilir mi. Yoksa bi sebepten ötürü bazılarında bu iz var bazılarında yok mu. Bilen veya aracında airbag açması olmamasına rağmen bu tar z çizgileri olan varmıdır.

1.jpg

Araçların ön konsolunda açılma problemi var ve garantiden değişiyor. Benim araç 2011 ve orijinal göğüste bu airbag çizgisi vardı. Ancak garantiden yeni gelen göğüslerde bu çizgi yok düz. O yüzden dostum bu çizgi açısından bakarak göğüs için rahat olabilirsin orijinal oynanmamış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, Çağlar Bayur :

tüm markalarda yıl geçtikçe yırtılma çizgisi gözükmeye başlar

Abi Norveç'li Balıkçıların Kullandığı Neutrogena Kırışıklık Karşıtı, Deri Onarıcı Krem Kullansak Faydası Olur mu? :D  :geyik:

• Beğen 1
  • Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, İlhan :

Neutrogena Kırışıklık Karşıtı, Deri Onarıcı Krem Kullansak

badem yağı denebilir aslında, güzel de kokar ama parmak izi bırakır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...