Jump to content

Lastik Tamiri Esnasında Görülen Paslanmalar


msuleme
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

Birkaç gündür lastik basınç uyarı sistemi uyarı veriyordu ve sol arka lastiğe vida girmiş olduğunu tespit ettim. Bugün lastik söküldüğünde fotoğrataki  bölgede pas gördüm. Sizce normal mi?

6D9B34C6-5A1D-4F49-9960-A586BC3EED84.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence normaldir.  Çelik paslanabilen bir malzemedir.  Sadece paslanmaz çelik diye anilan çelik türü gerçekte paslanmaz, o da çok pahalli oldugundan sadece belirli amaçlar için kullanilir.  Araçlarimiz sürekli disarida kaldigi için her tür hava kosuluna maruz kalabiliyor.  Fotograftaki pas yüzeysel bir pas olarak görünüyor.  Bu nedenle islevsel olarak bir zarari yoktur.  Belki araç onlarca sene atmosfer kosullarina maruz kalsa daha ciddi bir pas olusabilir.  Onu da aracin ileriki sahipleri düsünsün. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler hocam, aracı sıfır aldım ve alalı 3 hafta oldu, o nedenle yadırgadım biraz ama dediğiniz gibi pas yüzeyel. Muhtemelen bayide beklerken başlamış paslanmaya, çünkü dış ortamda da beklemiş araç.İyi akşamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...