Jump to content

Akıllı Bileklik - Giyilebilir Teknoloji Tavsiyeleri

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

25.06.2018 at 16:21, İlhan :

Cuma günü sipariş verdiğim Huawei Color Band 2 akıllı bileklik sabahtan elime geçti.  Cihaz şarjlı bir vaziyette gelmiş olsa gerek, kısa süreli bir şarj ile %100 şarj olup kullanmaya başladım.

Huawei Wear telefon uygulaması ile cihazı eşleştirerek kullanmaya başladım.

İlk Gün Gözlemlerim;

Olumlu Bulduğum Yönler

+ Cihaz çok şık kibar duruyor kolda

+ Türkçe menü ve telefon uygulaması bir avantaj

+ Blekliğe telefonda bulunan istediğiniz tüm ugulamaların bildirimleri geliyor. Örnek verecek olursam sms-whatsap mesajların kimden geldiği ve mesaj içeriği okuyabiliyorsunuz. Türkçe karakterlerde hiç bir sıkıntı yok ekranda.

+ Gelen çağrıyı bleklikte görüp sonlandırabiliyorsunuz. Bu gün lavobadayken gelen bir çağrıyı sonlandırdım, telefon gereksiz uzun çalmasın diye.

+ Bluetooth bağlantısı kesildiğinde, telefondan uzaklaştığınızda titreyerek ve görsel olarak uyarıyor.

Olumsuz bulduklarım;

- Hemen hemen tüm blekliklerin ortak sorunu olarak dışarıda gün ışında ekranın zor okunması. Diğer elinizi perdeleyelerek rahat okunuyor ancak.

- Kordon değişiyor mu değişmiyor mu çözemedim. Ama şu haliyle sanki Xiomi'de olduğu gibi kullanıcının kolayca kendi temin edip yapabileceği bir şey gibi durmuyor.

Halen aktif olarak kullanmaya devam.

Herhangi bir sorun yaşamadım.

En sevdiğim pratik bulduğum özellik, "Telefonumu Bul" özelliği. :D 

Birde gelen çağrılarda kimin aradığını görebilmek ve çağrıyı red edebilmek. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
16.09.2019 at 15:25, İlhan :

Halen aktif olarak kullanmaya devam.

Herhangi bir sorun yaşamadım.

En sevdiğim pratik bulduğum özellik, "Telefonumu Bul" özelliği. :D 

Birde gelen çağrılarda kimin aradığını görebilmek ve çağrıyı red edebilmek. 

Huawei Color Band 2 akıllı bilekliği kızıma devredip, kendimi Huawei Watch GT2 Sport Akıllı saate terfi ettim. 

Saate ihtiyacım vardı, araştırırken GT2'de karar kıldım. 1,5 aydır kullanıyorum aktif olarak. 

Akıllı saatlerin en temel sorunu olan şarj problemi bu cihazda yok. Nabız, uyku vs ölçer sensörler açık vaziyette 2 hafta rahat rahat gidiyor. 

Telefonla görüşmeyi destekliyor. Yer yer benim çok işime yarıyor ofiste veya evde. Her daim malum telefon yanımda olmuyor. Ofiste bulunduğum kat 450m2 alan, ofiste bir başka departmanda iken telefon geldiğinde kolaylık sağlıyor. Ofiste bir üst ve alt katta bile çekiyor saat. 

Kordonu kolay çıkarılıp değiştirilebilir türden.

Saatin bol çeşit kadran seçeneği mevcut. 

Kollestrol problemimden ötürü spora ağırlık vermeye başladım. Bu süreçte koşu-yürüş-nabız  takibini sağlıyorum. 

Yanlış hatırlamıyorsam 50 metreye kadar su geçirmiyor yüzme takibini yapabiliyorsunuz. Tam oğlumla birlikte yüzme faslına başlayacaktık bu virüs belasından ötürü salon kapandı.

En çok merak edilen başlıklara değinmeye çalıştım.  En memnun kaldığım unsur uzun soluklu şarjının gitmesi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...