Jump to content

2. Nesil Mazda Hava Filtresi Değişimi

MustafaDemirbaş
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

4 saat önce, Renegade :

Bende mann hava filtresi ve yağ filtresi getirttim, fakat daha takmadım, kalite olduğunu düşünüyorum. 

Hava filtresi tek gecerim harika  Mann ve digerleri 😆

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
21.06.2018 at 17:39, quiteguide :

https://megaparca.com/urun/mazda-3-2009-2013-16-hava-filtresi-22025

3000 - 5000 km de değiştiririm.

Bosch hava filtresini, yan kısmında bulunan plastik kısım sıcaktan deforme oldugu için tercih etmiyorum. 

Yağ filtresinde en önemli etken filtrede bulunan deliklerin çapının ve sayısının orijinal filtre ile aynı olması. Yoksa yağ akışı iyi olmadığı için motor sesi (normalden sesli çalışma) sorunu yaşanıyor.

Bosch polen filtresi iyidir. Üzerine kalıcı parfüm sikarsaniz klimayi/havalandırmayı her açtığınızda güzel koku verir.

03.07.2018 at 14:11, quiteguide :

Evet megaparca.

Subapindan, conta takımına, fren diskine, on arka Z rotuna kadar, daha sayamadığım bir sürü ürün aldım. 

0 sorun.

Stock ayarında muadil ürünler mevcut sadece, Tolga bey de sağolsun çok ilgili. Sitede olmayan bir parçaya mi ihtiyacınız var, elinden geleni yapıyor.

Hava filtresini 4 adet aldım, 3-4k  kullanımda beklentimi karşılaşsa 10 tane daha ateşlerim.

Beklentim şöyle bir şey, emme manifoldunda ki filtrelenen havanın ilk temas ettiği yere parmağımı atınca zerre toz tanesinin olmaması.

Kardessim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.siparis verdim blueprint bunu ariyodum.orjinalden sonra en uyumlu marka bu gordugum kadariyla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Omer faruk aras :

Kardessim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.siparis verdim blueprint bunu ariyodum.orjinalden sonra en uyumlu marka bu gordugum kadariyla.

Blue print parasının hakkını son kuruşuna kadar verir. Özellikle yüksek devirlerde motorun daha iyi nefes aldığını & ivmelendigini hissetmen, kuvvetle muhtemel.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...