Jump to content

Mazda multimedya sistemi akıllı telefon desteğine kavuşuyor

Yasakkent
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

22 saat önce, Devrim Babacan :

Diğer bi' iki soru da benden.

1) Ekran yansıtma özelliği var mı Android Auto'da? Tweak sürümünden bahsetmiyorum. Servisin takacağından bahsediyorum.

2) Resim veya video oynayabilme özelliği varmı Android Auto'da? Hiç bir yerde göremedim de.

Teşekkürler.

Eğer telefonununuz root lu (jailbreak in androidçesi ) ise, iki sorunuzun cevabı da evet. Daha bir çok şey yapabiliyorsunuz.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman bir soru daha. :)

Android Auto'nun Google Maps'inde daha önceden kaydetmiş olduğunuz kendi noktalarınız'ı (POI) kullanabiliyor musunuz? Bir kaç video izledim. 3 çizgi ikonundan girince Kategori menüsü var ama orada da hazır presetler var sanırım.

Yani özetle, telefonumdaki Maps uygulamasında bulunan hazır POI'lerimi kullanabiliyor muyum?

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Devrim Babacan :

O zaman bir soru daha. :)

Android Auto'nun Google Maps'inde daha önceden kaydetmiş olduğunuz kendi noktalarınız'ı (POI) kullanabiliyor musunuz? Bir kaç video izledim. 3 çizgi ikonundan girince Kategori menüsü var ama orada da hazır presetler var sanırım.

Yani özetle, telefonumdaki Maps uygulamasında bulunan hazır POI'lerimi kullanabiliyor muyum?

Teşekkürler.

Evet kullanabiliyorsunuz. Android Auto üzerinde çalışan uygulamalar, özel uygulamalar değil. Telefonunuzdaki Google Maps'in ekrana yansımış hali. Yani Android Auto üzerindeki Google Maps ile, telefonunuzda çalışan Google Maps aynı program. Araç ekranına yansıtırken bazı görsel değişikleri var sadece.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Aradan epey bir süre geçmiş arkadaslar, Android Autoyu serviste yükleten var mı aramızda?

Git geller yaşıyorum tweak işine girsem mi yoksa parası neyse versem mi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
19.03.2019 at 09:42, Omur_Karaman :

Aradan epey bir süre geçmiş arkadaslar, Android Autoyu serviste yükleten var mı aramızda?

Git geller yaşıyorum tweak işine girsem mi yoksa parası neyse versem mi..

Bir tane gördüm, çok pahalıymış. Kaybettim bulamıyorum videosunu. Bulursam gönderirim ama siteden kimsenin cevap yazmaması ilginç olmuş. Ama gördüğüm kadarıyla güzel. Google asistan ile bir çok işlemi sesli yapabiliyorsunuz vs.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...