Jump to content

Halil Usta Merser'den Ayrılmış

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hafta sonu üzülerek öğrendim ki, biz Mazda kullanıcılarının çok sevdiği Halil ustamız Merser'den ayrılmış.

Şahsen çok üzüldüm, çok değerli ve kıymetli bir Mazda ustasıydı. Türkiye genelinde bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar, kıymetli  yetki servis ustalarından birisiydi. Kendisi çok uzun süredir Merser'de çalışıyordu. Yetkili servis olarak Merser'i Merser yapan çok etken faktörlerin başında geliyordur kendisi. Çözülemeyen bir sorun-problem olduğunda, kendisi ilk önerilen ustaydı. Hele ki söz konusu Anadolu yakası olunca tek geçilirdi.

Başta bizler için ve akabinde "Merser" için büyük bir kayıptır. Yerinin dolması çok zor. Umarım kendisi yine ama yetkili ama özel bir Mazda servisinde çalışmaya devam eder. Bu durumu zaman gösterecek.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, İlhan :

Hafta sonu üzülerek öğrendim ki, biz Mazda kullanıcılarının çok sevdiği Halil ustamız Merser'den ayrılmış.

Şahsen çok üzüldüm, çok değerli ve kıymetli bir Mazda ustasıydı. Türkiye genelinde bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar, kıymetli  yetki servis ustalarından birisiydi. Kendisi çok uzun süredir Merser'de çalışıyordu. Yetkili servis olarak Merser'i Merser yapan çok etken faktörlerin başında geliyordur kendisi. Çözülemeyen bir sorun-problem olduğunda, kendisi ilk önerilen ustaydı. Hele ki söz konusu Anadolu yakası olunca tek geçilirdi.

Başta bizler için ve akabinde "Merser" için büyük bir kayıptır. Yerinin dolması çok zor. Umarım kendisi yine ama yetkili ama özel bir Mazda servisinde çalışmaya devam eder. Bu durumu zaman gösterecek.

2 hafta civarında oldu ,  maalesef iyi ustalar hakkını alamıyor . 6-7bin tl bile kıymeti değilken 2500 tl lere böyle ustaları ezmek firmaların ayıbı olsa gerek!  Şahsen bizim firmamız Halil ustam kendi yerini açarsa ilk müşterilerinden olur.  Bunca yıllık tecrübe, sanat, emek kaybolmamalı, kendisine de söyledik inşallah mesleği bırakmaz... Bende Mazdacılar sahip çıkmalı diye düşünüyorum!

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrılmadan önce uzun uzun sohbet etme fırsatı buldum kendisi ile Mazda Türkiye olarak böyle bir değeri kaybetmeleri hem meraer hemde Mazda Türkiye büyük bir kayıp. Bu tarz değerli insanlara gerekli önemi verememeleri nasıl bir işletme mantığı anlamadım. Kendine bir yer açar ise ilk müşterilerinden biri olacağım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Firmalarda değerli personel iki şekilde ayrılıyor, 

Ya parasal ya da tek olmanın verdiği his ile işletmeye kan kusturma. 

Anladığım kadarıyla birinci sebep ile ayrılmış. Üzüldüm. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...