Jump to content

Mazda Fiyatları Ucuzlayacak Mı ?

Mümin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sadece arabalarda değil, genel olarak türkiye'de bir fiyatlama problemi var. sahibinden'de bazı ilanlardaki 2.el araçlar sıfırlarından daha pahalı satılıyor. kimsenin malı ucuz değil. bu da piyasayı anormal şekilde yükseltiyor. taşradaki kira fiyatlarıyla istanbul'daki kira fiyatları arasındaki makasın hızla kapanması başka bir örnek.

@Revivo73marul hadisesini ben de yaşadım. birileri arkadaşları ot sattığını hatırlatmalı :) 12 liraya ıspanak satıyorlar...

ya da galiba biz değerli türk lirası algısından vazgeçip eski bir liranın şu anki 5 liraya eşit olduğunuz kabullenmeliyiz...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 yıldır 1.5D power AT kullanıyorum. Geçen yıla dönebilsem kesinlikle benzinli power sense alırdım. üstüne de ciddi bir para cebimde kalırdı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Gokmen_Ozguc :

1 yıldır 1.5D power AT kullanıyorum. Geçen yıla dönebilsem kesinlikle benzinli power sense alırdım. üstüne de ciddi bir para cebimde kalırdı.

Aslında bende power sense almaya çok niyetlendim hem bütçemi aştı hemde ön tarafta bulunan ablemin altında adaptif led far vs. olduğu için araç kaza anında bir hayli yüksek meblağ ile karşılaşma durumu söz konusu olduğundan, sanırım 1.5 power benzinli en ideali gibi duruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Ahmet A. :

...

@Revivo73marul hadisesini ben de yaşadım. birileri arkadaşları ot sattığını hatırlatmalı :) 12 liraya ıspanak satıyorlar...

ya da galiba biz değerli türk lirası algısından vazgeçip eski bir liranın şu anki 5 liraya eşit olduğunuz kabullenmeliyiz...

İşte tam dediğim olay. Artık h.sonları çantayı hazırlayıp pazar pazarına gitmeyi düşünüyorum. Belki orda makul fiyattan sebze bulabilirim. Dün akşam salata için yeşil soğan aldım 3TL Bir marul bir maydanoz , y.soğan ve bir limon 13TL. Paranın hükmü kalmadı. O kesin. Bu durumda Japonya'dan gelen, ek 10% gümrük vergisi yiyen ve iyi şeyler yapmaya çalışan Mazda nın fiyatlarının uçuk olmasında şaşılacak birşey yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, Kingcool :

Aslında bende power sense almaya çok niyetlendim hem bütçemi aştı hemde ön tarafta bulunan ablemin altında adaptif led far vs. olduğu için araç kaza anında bir hayli yüksek meblağ ile karşılaşma durumu söz konusu olduğundan, sanırım 1.5 power benzinli en ideali gibi duruyor.

Bence alacak kişi için anlaşılabilir bir durum, çünkü artık hemen her markada o radar ve AFS'li far olan paketler var. Bir ara Mazda 3 BM alma niyetim vardı, aklımda da sadece Power Sense 😍

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, serkan306 :

Bence alacak kişi için anlaşılabilir bir durum, çünkü artık hemen her markada o radar ve AFS'li far olan paketler var. Bir ara Mazda 3 BM alma niyetim vardı, aklımda da sadece Power Sense 😍

AFS konusunda haklısınız, hemen herkes üst konfor seviyesinde bunu standart sunuyor. Mazda'nın bunu neden Power Sense'e koydugunu da anlamıyorum, bence Power'da olmalıydı.

Fakat coğu marka radar sistemini tamamen opsiyonel paket icinde veriyorlar. Onu da alan varmıdır bilmiyorum. Gördügüm kadarıyla, yeni nesil radar destekli güvenlik sistemleri ( Corolla-Civic haric ) genelde Japon arabalarında standart. Daha dogrusu adamlar Avrupada ne satıyorsa burada da onu satıyor. Mazda, Subaru, Suzuki, Mitsubishi vs. Öte yandan ülkemizde satılan  Avrupa arabalarında radar destekli güvenlik sistemleri en üst donanımda dahi standart pakette yok. Golf Highline alıyorsun, acc yok, serit takip yok, kör nokta uyarı yok  vs. . VW UK 'de Golf 8 farklı model sunuluyor. Giriş modeli haric hepsinde radar destekli güvenlik paketi standart olarak var. Burda Civic'de ise bunu opsiyonel dahi sunmuyorlar 🙂 .

Dolayısıyla Mazda'nın biraz daha pahalı olmasını kabul ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...