Jump to content

Mazda CX-3 Yedek Kumanda

Bariscx3
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba

cx3 motion 2016 aracı olanlar,

aracınızın asıl kumandasının (kapı açma kumandası) alt kısmındaki tırnak açıldığında kumandanın içinden sürücü kapısını açabileceğiniz metal anahtar çıkıyor. Yedek kumandanızda da tırnak açılarak çıkan normal anahtarınız var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

yedek kumandamı kaybettim, eğer arabayı satın aldığımda verilen bu yedek kumandanın içinden metal anahtar çıkıyorsa (kaybettiğim yedek kumandamın içinfe metal anahtar var mıydı hatırlamıyorum) sürücü kapısının anahtar sokma mekanizmasını da değiştireceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çıkıyor.  2 anahtar da birbirinin aynısı.

Ekleme: Pakete göre farklılık olduğunu sanmıyorum ama aracım p. sense.

Mücahit. tarafından düzenlendi
ekleme
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Bariscx3 :

Merhaba

yedek kumandamı kaybettim, eğer arabayı satın aldığımda verilen bu yedek kumandanın içinden metal anahtar çıkıyorsa (kaybettiğim yedek kumandamın içinfe metal anahtar var mıydı hatırlamıyorum) sürücü kapısının anahtar sokma mekanizmasını da değiştireceğim.

Eğer yedek anahtarı kaybettiyseniz, göbeği değiştirmeniz bir işe yaramayacaktır. Araç beyninden bütün anahtar kayıtlarını silip, elinizdeki anahtarı tekrar tanıtmalısınız. Bu şekilde, kayıp olan anahtar ile araç çalışmayacaktır.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

bahsettiğiniz sistem şifresini elimdeki ve yeni gelecek olan kumanda için değiştireceğim, bu kesin. Ama kaybettiğim kumanda içerisinde metal anahtar var diyorsunuz, bu halde kaybettiğim kumanda birinin eline geçerse değişen şifre sayesinde aracı start stop düğmesinden çalıştıramayacak ama kumanda içerisindeki anahtarla kapıyı açabilecek. Bu ihtimali değerlendiyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her iki anahtar içinde metal anahtar mevcut 

Bu arada, yedek kumandalı anahtarı almalısınız. Allah esirgesin araç çalınması halinde kasko ödeme yapmaz yedek anahtar olmaz ise 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz geç gördüm abilerim yanıtlamışlar fakat yedek anahtar fiziksel olarak asıl anahtarın aynısı. Anahtarsız giriş çalıştırıyor mu denemedim ama onun dışında 1 e 1 kopyası. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...