Jump to content

Kapıları kapatıp açınca anahtar ikazi

erdi24
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Araba vitesteyken aracın kapısının açılıp kapanması durumunda araç anahtar arızası veriyor anahtar yok lambasi yanıp sönmeye başlıyor . Arabayı kapatıp açtıktan sonra arıza düzeliyor daha önce başına aynı olay gelen oldu mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar benim mazda 3 aynı durum var.... Yanlış hatırlamıyorsam sadece ön kapılar açılıp kapatıldığı zaman oluyor....

Anahatar ikaz ışığı kırmızı yanıp sönüyor ve sesli uyarı veriyor.... Ama ilginç olan şuki her zaman olmuyor...

Ben daha çözemedim neden olduğunu....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Sergio_01 :

Merhabalar benim mazda 3 aynı durum var.... Yanlış hatırlamıyorsam sadece ön kapılar açılıp kapatıldığı zaman oluyor....

Anahatar ikaz ışığı kırmızı yanıp sönüyor ve sesli uyarı veriyor.... Ama ilginç olan şuki her zaman olmuyor...

Ben daha çözemedim neden olduğunu....

Anahtarın pilinden şüphelendim değiştirdim 2 3 gün kesildi şuan yeni anahtar pili var seyrekte olsa yapmaya devam ediyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, erdi24 :

Anahtarın pilinden şüphelendim değiştirdim 2 3 gün kesildi şuan yeni anahtar pili var seyrekte olsa yapmaya devam ediyor

Bende pilden olabilirmi diye değiştirmiştim ama maalesef düzelmedi bendede....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farklı araçlarda ve sürekli olması öyle olmadığını düşündürüyor ama yine de yazayım dedim.

Anahtarı kapı cebine koyma alışkanlığınız varsa yapıyor bunu . Ben  sebebini farkedene kada epey cebelleşmiştim 😀 Kapı açıldığında anahtar aracın dışına çıktığından anahtar uyarısı veriyor. Aynı şekilde kapı açıkken anahtar kapı cebinde ise araç çalışmıyor.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 saat önce, Aquila :

Farklı araçlarda ve sürekli olması öyle olmadığını düşündürüyor ama yine de yazayım dedim.

Anahtarı kapı cebine koyma alışkanlığınız varsa yapıyor bunu . Ben  sebebini farkedene kada epey cebelleşmiştim 😀 Kapı açıldığında anahtar aracın dışına çıktığından anahtar uyarısı veriyor. Aynı şekilde kapı açıkken anahtar kapı cebinde ise araç çalışmıyor.. 

@Aquila Enteresan.... Denicem bunu.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...