Jump to content

2.Nesil Mazda 3 cam çıtaları

PeLiKaN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar herkese merhaba.5 gün önce ki dolu yağışında açık otoparkta kalan arabamın ( 2011 mazda 3 sedan ) ön camı çatladı , tavanda 5 tane göçük oluştu ve 4 camın da cam çıtaları sert plastik olduğu için parçalandı..Cam ı cam klozundan yaptırıyorum onda sıkıntı yok , tavanda ki hafif ezikler çok göze batmıyor şimdilik kalsın diyorum ama cam çıtaları sıkıntı..Cam çıta fiyatını Merser'e sordum 580 TL fiyat verdiler..Plastik çıta 580 TL....Çıkmasını bulamadığım için 2 seçeneğim var ya krom kaplama ile sıkıntıyı örteceğim yada 580 TL bayılacağım ki 3 gün sonra tekrar dolu yağıp yine kırılmayacağının garantisi de yok ? Kasko dan yaptırabilirim 5 yıllık hasarsızlığı bozmak istemiyorum ? Çıkmasını bulabilir miyim , krom çıtalar konusunda öneriniz var mı  ve yahut ne tavsiye edersiniz , fikirlerinizi almak istedim..Teşekkürler şimdiden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yapacağınız pek bir şey yok. mazda'larin kronik sorunlarindan biri de bu çıtalar. benzeri bir konu başka başlıklarda da tartışıldı. ekseriyet oto yıkamacıları kırar bunları basınçlı suyla. sizinki yine doğal afet sonucu olmuş ve nispeten kabul edilebilir bir durum. bulabirirseniz kromla kaplatın geçin derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Katil Balina :

yapacağınız pek bir şey yok. mazda'larin kronik sorunlarindan biri de bu çıtalar. benzeri bir konu başka başlıklarda da tartışıldı. ekseriyet oto yıkamacıları kırar bunları basınçlı suyla. sizinki yine doğal afet sonucu olmuş ve nispeten kabul edilebilir bir durum. bulabirirseniz kromla kaplatın geçin derim.

İnternetten spariş verdim kromlar için.Araba beyaz olduğu için çok çirkin durmaz diye düşünüyorum kromlar..Maket bıçağı ile kesin diyen de var ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, PeLiKaN :

İnternetten spariş verdim kromlar için.Araba beyaz olduğu için çok çirkin durmaz diye düşünüyorum kromlar..Maket bıçağı ile kesin diyen de var ?

Öcelikle geçmiş olsun. Önceki mazdam da da aynı sorun vardı maket bıçağıyla düzledim geçtim. Şimdi yine aynı problem yeni aracımda da  başladı boş bir zamanımda aynı işlemi tekrarlayacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...