Jump to content

İlk Sahibinden 2010 Model Mazda 3 Impressive

Arman-1999
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

08.08.2018 at 21:20, Arman-1999 :

Hal ve tavırlarını beğendiğim alıcıya, yoksa her hangi bir lastikçiye götürüp hibe edeceğim )

Oldukça kibirli bir açıklama olmuş...ne yapsın adamlar araba mı satiyorsunuz kız mi veriyorsunuz belli değil. Satış almaya gelirken takım elbise filan şartı vardır heralde :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar olsun. 
Valla bu devirde 0 araç almak, 0 aracı geçtim aracın 3 katı gibi saçma vergiler vermek pek benim işim değil. Ekonomik olarak zaten alamam da kendimi böyle teselli edeyim bari. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, kml_77 :

Oldukça kibirli bir açıklama olmuş...ne yapsın adamlar araba mı satiyorsunuz kız mi veriyorsunuz belli değil. Satış almaya gelirken takım elbise filan şartı vardır heralde :)

Şimdi gönül isterdi ki şöyle uzun uzun cevap yazayım. Ama künyeye bakınca gerek görmedim :) 

Ama bir kaç örnek ilan vereyim de olayın/maksatın ne olduğu anlaşılsın

*** 2011 mazda 3 imp// 102.000 km// iki kazaya karışmış// yazdığı 2500 tl hasar kaydı ( ama 2965 görünüyor) bir de ne yazmış arkadaşımız " motor şanzıman harika kaçak üfleme atma yoktur sanruf kilima katlanır aynalar sorunsuz çalışıyor" // 65.900 tl                  bak bak bak bana nazire yapıyor ( bkz ilan yazım)

***2010 mazda 3 imp// 150.000 km// kaza var// yazılan hasar kaydı 8.000// 51.000 tl istiyor

***2010 mazda touring// 61.000 km// 3 ad kaza 30.300 (ağır hasar)+2.633 + 256 // 45.780 istiyor

*** 2010 mazda 3 imp// 225.000 km// kaza var ve 13.500 (ağır hasar)// 49.500 istiyor

*** 2011 mazda 3 imp// 47.000 km (yılda 5.000 km ??) // değişen parçalar 1.sağ ön çamurluk 2. sağ ön kapı 3. sağ arka çamurluk 4. sağ arka kapı // boyanan parça sol ön çamurluk// 58.750 istiyor

liste uzar gider daha...Maksat hasıl oldu mu acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Arman-1999 :

Şimdi gönül isterdi ki şöyle uzun uzun cevap yazayım. Ama künyeye bakınca gerek görmedim :) 

Ama bir kaç örnek ilan vereyim de olayın/maksatın ne olduğu anlaşılsın

*** 2011 mazda 3 imp// 102.000 km// iki kazaya karışmış// yazdığı 2500 tl hasar kaydı ( ama 2965 görünüyor) bir de ne yazmış arkadaşımız " motor şanzıman harika kaçak üfleme atma yoktur sanruf kilima katlanır aynalar sorunsuz çalışıyor" // 65.900 tl                  bak bak bak bana nazire yapıyor ( bkz ilan yazım)

***2010 mazda 3 imp// 150.000 km// kaza var// yazılan hasar kaydı 8.000// 51.000 tl istiyor

***2010 mazda touring// 61.000 km// 3 ad kaza 30.300 (ağır hasar)+2.633 + 256 // 45.780 istiyor

*** 2010 mazda 3 imp// 225.000 km// kaza var ve 13.500 (ağır hasar)// 49.500 istiyor

*** 2011 mazda 3 imp// 47.000 km (yılda 5.000 km ??) // değişen parçalar 1.sağ ön çamurluk 2. sağ ön kapı 3. sağ arka çamurluk 4. sağ arka kapı // boyanan parça sol ön çamurluk// 58.750 istiyor

liste uzar gider daha...Maksat hasıl oldu mu acaba ?

Sağ olsun iyi niyetli  dostlar uyardı ama ben de kısa  cevap yazıyım.  Piyasadaki yalan yanlış  ilanlar kişiler  herkesin malumu sizin  doğru ve dürüst ilan vererek  aracınızı  piyasa şartlarından uygun verdiğinizi düşünmeniz egonuzu ortaya çıkarmış. Son mesajımdır  künyeme kimliğime bakmaya zahmet etmeyin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎10‎.‎08‎.‎2018 at 19:29, kml_77 :

Sağ olsun iyi niyetli  dostlar uyardı ama ben de kısa  cevap yazıyım. 

Dostlarınız kaç kişi ? isimleri neler ? Lideriniz kim ?

Dernek kurmanızı tavsiye ederim. Dernekler kanunu vasıtası ile bir çok kolaylıktan istifade edersiniz :) 

@tansu87 İlanıma bakarsanız "bilginin pahalı" olduğunu görürsünüz :) ve " Hoca" da değilim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Arman-1999 :

Dostlarınız kaç kişi ? isimleri neler ? Lideriniz kim ?

Dernek kurmanızı tavsiye ederim. Dernekler kanunu vasıtası ile bir çok kolaylıktan istifade edersiniz :) 

@tansu87 İlanıma bakarsanız "bilginin pahalı" olduğunu görürsünüz :) ve " Hoca" da değilim

Forum ne demek biliyor musunuz? Sizin için para anlamına geliyor olabilir fakat forum birliktelik, paylaşım demektir. Madem paylaşmıyorsunuz bu küstah tavırlar ne? Burada işiniz ne? Tüm dünya sunroof denen şeyi kabul etmişken sizin pahalı dediğiniz bilgi safsatasını merak etmiyorum. Bence siz de o güzel değerli zamanınızı burada harcamayın. Bizim gibi fakir insanlarla boşa vakit geçirmeyin. İyi günler. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sunrooflar daki tek arıza bakımsızlıktan kaynaklanır,.ehil yerlerde bakım yaptırmaya özen gösterin, yağ ve filtre değişimini bakım sanmayın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kamil bey pazar ola. O aynaları iyi niyet ile açanları bi yakalasam... 

Fakirler bilmiyor otomatik ayna sistemini. Sonra kalkmış müdahale ediyor, 300 500 bizden gidiyor 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Servet :

Kamil bey pazar ola. O aynaları iyi niyet ile açanları bi yakalasam... 

Fakirler bilmiyor otomatik ayna sistemini. Sonra kalkmış müdahale ediyor, 300 500 bizden gidiyor 

Bende sağ aynam konusunda aynı durumdan mağdurum.

Yani saçını taramak için mi, rujunu tazelemek için mi kapalı olan aynayı açmıştır bilmem. :D 

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, tansu87 :

Forum ne demek biliyor musunuz? Sizin için para anlamına geliyor olabilir fakat forum birliktelik, paylaşım demektir. Madem paylaşmıyorsunuz bu küstah tavırlar ne? Burada işiniz ne? Tüm dünya sunroof denen şeyi kabul etmişken sizin pahalı dediğiniz bilgi safsatasını merak etmiyorum. Bence siz de o güzel değerli zamanınızı burada harcamayın. Bizim gibi fakir insanlarla boşa vakit geçirmeyin. İyi günler. 

Sizde şakadan hiç anlamıyorsunuz. Sunroof'un gereksizliği konusu kişiye özel seçim ile ilgili. Örneğin benim için de gereksiz. Neden derseniz malum bu tepemizde duran yatay kapak genellikle güneşli havalarda açılıyor. Güneşin tepede olduğu saatlerde tepemle arasında düşey bir UV hat oluşuyor. Tepemde de saç olmadığı için kısmi bronzlaşmaya sebebiyet veriyor :)

Şaka bir yana hemen hiddetlenmeyelim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, İlhan :

Bende sağ aynam konusunda aynı durumdan mağdurum.

Yani saçını taramak için mi, rujunu tazelemek için mi kapalı olan aynayı açmıştır bilmem. :D 

Vay bee.. Adamdaki arabanın aynasını rujunu silen kurcalıyor, benim arabanın aynasını barzolar dişlerini karıştırmak için. Adalatin batsın dünya 

• Beğen 1
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, tansu87 :

"Benim için para demek " hahahahahahhahaah

Tansu bey, ilanda ben ne demişim ? Bkz buraya alıntı yapıyorum "Yukarıda da dediğim gibi benim malım kıymetli. Yıllarca çalışarak kazandığım ve sonrasında biriktirdiğim yetmedi yine yıllarca bankaya faizini ödediğim paralarla aldım bu aracı. Neden mi bunu (bunları) ısrarla yazıyorum. Ola ki almaya niyetlenir ama yüz yüze ama telefonda bir araya gelirsek konuşmalarımızı düzenleyelim diye."

Hem benim küstah tavırlarımı ( ki beni tanımadan, hoş bunu yıllardır yaşadığım için artık alıştım) eleştiriyorsunuz hem de "Burada işiniz ne" diyerek konuşmanızın üstüne tüy dikiyorsunuz :)

Diğer yandan beni yakından tanıyanlar ( burada yazdıklarım ve birebir yüz yüze muhatap olduğumuz arkadaşlar) sizin yazınızın altına neler yazmışlar !!!

Eğer illa paradan söz edeceksek @Servet bey için, (yazısına bakarak ) halktan kopuk, halk/fakir düşmanı, acımasız olarak bahsedebiliriz. hahahahahaha Ama Servet bey insan kendini böyle, bu kadar da açık etmez ki canım...

Vaktimin değerli olduğunu kabul etmeniz de hoşuma gitmedi değil :) 

"Sizin gibi fakir insanlar" ? eeee canım siz de biraz çaba gösterin çalışın biraz hahahahhahaha

( Bu bir mizah yazısı olup her hangi bir kişiyi hedef almamakta ve üzmeyi amaçlamamaktadır)

Yazarın notu; En zor kısmı da bu açıklama yazıları

6 dakika önce, Servet :

Vay bee.. Adamdaki arabanın aynasını rujunu silen kurcalıyor, benim arabanın aynasını barzolar dişlerini karıştırmak için. Adalatin batsın dünya 

Muhit önemli Servet bey :) 

• Beğen 1
  • Katılmıyorum 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Servet :

Abi senin aynayı barzolar benim aynayıda geçen pikniğe gittiğimiz köydeki inekler kapattı. Sanırsam cüsse büyük olunca sığmadı bi kapatıverem dedi. Piknikte bir yanda semaver bir yanda közde patates aklıma sen geldin . 😉

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎8‎.‎08‎.‎2018 at 20:04, Arman-1999 :

….

Bu arada yeni araç hayırlı olsun Gökhan bey @Gökhan

Teşekkür ederim, ilgini çeker mi bilmem ama gayet iyi araç.

Tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Gökhan :

Tavsiye ederim

merhaba abi,

öncelikle hayırlı olsun , güle güle kazasız belasız kullan. 1.0 motor yakıt ve çekiş durumu nedir acaba ?

selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Gökhan :

Tavsiye ederim

Tebrik ederim Gökhan bey, 26 temmuz 2017 tarihinde bahse konu araç hakkında " Ben alacağım, isterse 0-100 25 dk olsun" demişsiniz ve 11 Eylül 2017 de ise 2. depoyu doldurmuşsunuz. Severim böyle kararlı insanları, Ama aracı tanıtıcı bir yazı göremedim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, Arman-1999 :

Tebrik ederim Gökhan bey, 26 temmuz 2017 tarihinde bahse konu araç hakkında " Ben alacağım, isterse 0-100 25 dk olsun" demişsiniz ve 11 Eylül 2017 de ise 2. depoyu doldurmuşsunuz. Severim böyle kararlı insanları, Ama aracı tanıtıcı bir yazı göremedim..

Abi benimde 0- 100 çok umurumda değil benim guzudan az yaksın yeter.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Şu dönemde araç satmak iyice zor bence.

Araçların kendisini uygun fiyattan satsan dahi, y.parca ve servisi iyice pahalı oldu. 2013'te kargo dahil 135TL'ye aldığım debriyaj üst merkezi (RX-8'te en cok eskiyen parçadır) şimdi kargo hariç 500TL.

Ve sosyal medyada bakıyorum,  yaz başlangıcında ekonomi ve durumdan memnun olan arkadaşlar elektrik faturam 25TL artmış diye yakınıyor. Memur bir arkadaş  her Ağustos net maaşa ek  ödenen 800TL civarı yolluğun bu Ağustos ödenmediğini söyledi.

Forumda en cok takip ettiğim konu  2.el araç alım satımıyla ilg gönderiler bu Ağustos'tan itibaren o gönderiler bıçak gibi kesildi, buradan dahi belli araç satışlarının düştüğü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...