Jump to content

Cx-5 Ayna Ayar-Katlama Joysticki Çalışmıyor

serkan306
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar aracımın ayna ayar ve katlama joysticki çalışmıyor. En son binildiğinde aynaların katlaması açıldı, sonra ayar yapamadım, sonra katlama da yapamadım. Bugün serviste de bakıldı, sigortalarda sorun yok, kapı döşemesi söküldü, ayna kısmının soketinden çıkış olmuyor, hiçbir fonksiyonu çalışmıyor ancak cam açma kapama düğmelerinde sorun yok. Serviste tamiri mümkün olmadığı için ve sıfırı da pahalı olduğu için alternatif çözümler arıyorum. Daha önce başından böyle bir olay geçen oldu mu? İyi bir elektronikçi tamir eder veya sorunu söyler mi sizce? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben o tip aksamlara su girmemesi için çok dikkat ediyorum ama bazen yıkatırken aracın yanında olmayabiliyorum, o zamanlarda girmiş olabilir ya da önceki kullanıcılardan olan birşey de olabilir ama Servet Bey'in dediği gibi yapacağım ilk olarak. Zaten sağ hoparlörde de bir hırıltı var, daha önce BM kasa Mazda 3'lerde Bose sistemlerde de konusu olmuştu. Onu da söküp yapıştıracağım :) Mehmet Bey devre fotoğrafını nereden bulabilirim bilmiyorum ama kumanda panelinin benzeri e-bay'da var, farkı cam kilidi benim araçta tek iken o kısmı ikiye bölüp otomatik kapı kilidi eklemişler ama aynada da katlama fonksiyonu yok, soket fotoğrafı da var, linki aşağıda: 

https://www.ebay.com/itm/13-14-MAZDA-CX-5-CX5-DRIVERS-SIDE-LEFT-MASTER-WINDOW-SWITCH-OEM-/121964189460

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün öğleden sonra uzun uğraşlar sonucu elektrikçim problemi buldu :) Sorun kumanda panelinin bordunda + yolu üzerinde oluşan bir kopmaymış, ince bir tel ile lehimledi ve çalıştı. 7.5A'lik sigortası var ama onu attırmadan bordu bozmuş, bu tuhaf. Ne kadar uzun ömürlü olur bilemem ama şimdilik problem yok. İlginiz için teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...