Jump to content

led far sorunu

Brk35
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar .. icinden cikamadigim bir konu hakkında  ahaliye ve tecrübeli arkadaslara fikir  danışmak istedim .  2017 Mazda 3 aracımın sağ  farı çalışıyor fakat ledler yandı farın yüzeyinde görmediğimiz bir kırık yüzünden su kaçtı bende bunun üzerine Avrupa'dan çıkma led far buldum ve satın aldım forum görünüş birebir aynı fakat takmak istediğimizde bağlantı yerlerinin farklı olduğunu anladık aldigim far adaptif çıktı kısacası .. geri gönderme ihtimalim olmadığı için elimde kaldı. Bu adaptif farı bir şekilde uydurup takmak olasimidir yoksa satmayı denemek mi mantıklıdır ?? Teşekkür ederim 

IMG_20180906_163603.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracınız tam olarak kaç model? makyajlı mı makyajsız mı? aracınız hangi paket? (yıla bağlı olarak power mi?, power sense mi , reflex mi, motion mu,  soul mu?)

far adaptif çıkmışsa power sense pakete uygundur diye biliyorum . aracınız sense paket değilse uymaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracım 2017 model touring plus  zaten karışıklıkta burada başlıyor  bulunduğum ülkede paketler Türkiye den farklı tahminim fabrikalar bile farklı 

IMG_20180906_163523.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olsa bile biri adaptif diğerini düz mü kullanacaksınız?

olabilecegini zannetmiyorum. olsa bile hoş durmaz. satabiliyorsanız satın gitsin derim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adaptifli farın çalışması için direksiyondan vs birkaç sensörden bilgi alması lazım ek beyninin olması gerekli. Haliyle bu adaptif far takılsa adaptif olmaz diğeri gibi olur.

Bence iyi bir elektrikçi konektör işini halleder.  Sonuçta sizin farda da kısa, uzun, drl led var, diğerinde de var. bu ayakları bulup ona göre bağlantılar yapılablir. Hatta bence eski farı dağıtıp belki siz bile bulabilirsiniz, eski fardaki konektör veya arka kapak yenisine takılabilir belki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Far komple led ise led sürücü modülü vs olması lazım. Yoksa çalışmaz uçlar bulunsa dahi. 

Adaptif dert değil. Eğer sıfır konumda kaldıysa. Eğer sağa sola dönük ise farın açılması ve mekanik olarak düzeltilmesi gerekir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler tavsiyeler için ilk aşamada satmak daha mantıklı anladığım kadarıyla olmazsa  iyi bir usta işin altından kalkabilir yazılanlara göre . Far fotograftaki benim  aracimdakide bire bir aynı sadece bağlantı yerleri farklı 

IMG_20180906_163523.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...