Jump to content

Dördüncü yıl hediyesi

Misafir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

5 saat önce, kadirgündüz :

çamurluk neden değişti fotoğraflarda değişmesini gerektiren birşey yokmuş gibi duruyor bende önce servise gittim önce kapıyı değiştirmemiz lazım dedi sonra benim tavrımı görünce tam boyarız dedi bende ellettirmedim kendim yaptırdım dışarıda 1100 tl kayıt tuttu. 

Ben değiştirilmesini istedim. Yani bilerek servise gittim.

3 saat önce, Mutlu Tekir :

Geçmiş olsun 1500-2000 tl tutabilecek masraf boşuna 7000 tl gözükecek. 

Teşekkürler. Satmayı planlamadığım için değiştirttim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gayet temiz iş olmuş. çamurluk belki boyasız düzelebilirdi. ama sonuçta son karar sizin. kuzuya kavuşmuşsunuz. kazasız belasız kullanın. 

benim aracında ön kaputu boyamayalım diye çok ısrar ettiler. rütuş yaparız abi satarken fiyatı düşer potansiyel alıcılar azalır diye tenkinde bulunan çok oldu. kaput saçında problem olsaydı bırak boyatmayı değişim yaptırırdım. sonuçta hasar belli yapılan işlem belli. bazı alıcıların nedense boya ve değişen takıntısı var. gerçi piyasa sahtekar dolu oda ayrı konu... ağır hasar kayıtlı araç bile mesajla sorguda temiz değişensiz çıkıyor. takla atan aracı bel altı temizlik boyası var diye sattıkları için normal karşılamak lazım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30.09.2018 at 01:07, vethekim :

gayet temiz iş olmuş. çamurluk belki boyasız düzelebilirdi. ama sonuçta son karar sizin. kuzuya kavuşmuşsunuz. kazasız belasız kullanın. 

benim aracında ön kaputu boyamayalım diye çok ısrar ettiler. rütuş yaparız abi satarken fiyatı düşer potansiyel alıcılar azalır diye tenkinde bulunan çok oldu. kaput saçında problem olsaydı bırak boyatmayı değişim yaptırırdım. sonuçta hasar belli yapılan işlem belli. bazı alıcıların nedense boya ve değişen takıntısı var. gerçi piyasa sahtekar dolu oda ayrı konu... ağır hasar kayıtlı araç bile mesajla sorguda temiz değişensiz çıkıyor. takla atan aracı bel altı temizlik boyası var diye sattıkları için normal karşılamak lazım. 

Teşekkür ederim.

Bende değişmiş parça takıntısı yok. Ama sahtekar takıntısı var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...