Jump to content

1. Nesil Mazda 6 Led Far

Kerem-81
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2006 Mazda 6 nın farının içinde sis lambasının bulunduğu yer boş olduğu için oraya led yapmayı düşünüyorum. Yalnız sis takılacak yerde mercek var. Kapağı açıp baktığımda pek cama benzetemedim, mika gibi duruyor. Söküpde alamadım içinden. Acaba o boşluğu doldurmak için öylesine konulmuş bir mercekmi, bilgisi olan varmı bu konuda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir fotoğrafla desteklerseniz, daha verimli cevaplar alabilirsiniz. @Zealot kendi aracının farlarıyla ilgili bir çalışma yapmıştı zamanında. konularını aratırsanız görebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mehmet Özdemir :

bir fotoğrafla desteklerseniz, daha verimli cevaplar alabilirsiniz. @Zealot kendi aracının farlarıyla ilgili bir çalışma yapmıştı zamanında. konularını aratırsanız görebilirsiniz.

Konulara bakdım göremedim, resimle desteklemem daha doğru olacak haklısınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gerek yok resme

o mercek sis farı modülünün önündeki plastik mika neyse  o malzeme. yerinden çıkmaz.

sis farının da kendi projektörü var,   o plastik e dayanıyor.

image.thumb.jpeg.2ed6ca24927037a09411836e49d06c07.jpeg

yapabileceğiniz en mantıklı led  bu uygulamadaki

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mika mercek vidayla tutturulmuş galiba, asıl aklıma takılan, o mercek cam olmadığı için led ampulün ışığını kesermi kesmezmi. Merceği çıkarırsak daha iyi bir aydınlatma elde edilirmi acaba. 

DSC_0855.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Zealot :

hayır ışığı kesmiyor. bir zararı yok. sökmeyi denemeyin. ben o farı 3 kere dağıtıp topladım..

3 dakika önce, Kerem-81 :
6 dakika önce, Zealot :

Farı sökmek içinde tamponu sökmek lazım, en temiz işçilik öyle olur,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
25.09.2018 at 17:12, suleyman_kocaman :

sıraki arabam inşallah mazda 6 gg birde şu farlar türkiyede uygun fiyata olsa keşke ;)

Keşke :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

benim aracımda far içinde sis farı mevcut ampul'de taktım ancak aracın orjinal kablosuna bağlamak istiyorum kabloyu sigorta kutusunda bulamadım acaba direk far koluna mı gidiyor o kablo ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...