Jump to content

Kaza Yaptım

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar, abiler, kardeşler:)

bugün talihsiz bir gün benim için herhalde. camımı kırmışlardı bi de üzerine aynı gün kaza yaptım. daha doğrusu kaza yaptım denmez de steyşın toros'u olan bir arkadaş ben kavşakta dönmeyi beklerken geri geri gelip dönmeye çalışırken  bir güzel vurdu. sağ arka çamurluk kapıya kadar çizildi ve göçtü. boyasız ve cilayla kurtulacak gibi değil. allah kurtarsın:))

20181004_222505.jpg

20181004_222500.jpg

• Üzgün 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler arkadaşlar. kaza raporundan ya da kaskodan yaptırmadan bir tanıdık vasıtasıyla boyasız düzeltecekler bakalım. pazartesi bırakıp akşam alıcam. sonucu paylaşırım bakalım becerebilecekler mi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Katil Balina :

teşekkürler arkadaşlar. kaza raporundan ya da kaskodan yaptırmadan bir tanıdık vasıtasıyla boyasız düzeltecekler bakalım. pazartesi bırakıp akşam alıcam. sonucu paylaşırım bakalım becerebilecekler mi...

Bence yapılabilir. Tamir teknikleri çok gelişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun. Çok sinir bozucu.

Bence de boyasız ama mümkün olduğunca temizleyip, biraz pasta yapıp üzerine de boya rötuş yapılabilir. Metalik olmaz belki ama kırmızı renk oraları kapatır.

Benim Beyaz'daki bazı taş veya başka ayılarca yapılan sürtük izlerini öyle kapatıyorum. Konya servisteki usta sağ olsun. Ufak bir boya kutusunda az miktar beyaz boya vermişti. Bagajda (döşeme altında) taşıyorum. Sürekli sallandığı için iyi de oluyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

58 dakika önce, NeW3 :

Bence yapılabilir. Tamir teknikleri çok gelişti.

bizim usta tekniği pek takip eden birine benzemiyor aslında:)

iyi tarafı boya çok çizilmemiş aslında, köşelerde pul atmış kapıda da çatlamış bir yer var.  temizlenince şu şekilde çıktı

20181005_213749.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Katil Balina :

bizim usta tekniği pek takip eden birine benzemiyor aslında:)

iyi tarafı boya çok çizilmemiş aslında, köşelerde pul atmış kapıda da çatlamış bir yer var.  temizlenince şu şekilde çıktı

20181005_213749.jpg

Baya temizlenmiş ,  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun, kapı ile çamurluk marşpiyeli arası hafif göçük var gibi görünüyor, vakumla çekme olmazsa öyle kalsın zamanla alışıyor insan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, Renegade :

Çok geçmiş olsun, kapı ile çamurluk marşpiyeli arası hafif göçük var gibi görünüyor, vakumla çekme olmazsa öyle kalsın zamanla alışıyor insan.

evet öyle boyalik bir durum yok gibi bakalım usta nasil bir iş cıkaracak yarın. teşekkürler herkese

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Koray74 :

Çok geçmiş olsun. Bende bu aralar ön tamponu her iki taraftan sürttüm. Nazarlık diyelim.

geçmiş olsun

o da birşey mi hocam benim arabanın  nerdeyse heryeri nazarlık :nazar::nazar::nazar::kafa:

gusül abdestimizde tamam sayın@Mehmet Özdemir. ne kadar manyak var hep beni buluyor ne kadar şanslıyım... :D ilk zamanlar acayip moralim bozuluyordu. artık takmıyorum :egy:

benim son kazada %50kusur yansıtmışlar ve itiraz hakkım da yok. komisyon belirlemiş kararı trafik mahkemesine itiraz edebilirsin dediler. iyi yani en azından kusurun tamamını bana yazmamışlar. bu ülkede hak aramak iğne ile kuyu kazmaktan daha zor. 

@Katil Balina tamir ve düzeltme sonrası son durum nedir?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...