Jump to content

Kaza Yaptım

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir saat önce, vethekim :

@Katil Balina tamir ve düzeltme sonrası son durum nedir?

hocam size de bu bağlamda  geçmiş olsun demekten gayrı bir şey  diyemiyorum, sabır diliyorum.

tamir için anlaştığım arkadaş en fazla %70 düzelir, fazlasını bekleme dediği için gitmedim. zaten araç fiilen hafta içinde birkaç gün eşimin kullanımında olduğundan fırsat da bulamadım gitmeye. bana da bahane oldu.

ince işçilikle daha ehil bir yerde yaptırmayı düşünüyorum ama aklıma yatan bir yer de bulamadım. ankara'da tavsiyelere açığım, kendim bir yer bulur da yaptırırsam sonucu buradan paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi bir usta bulup, yaptığı işlere bakın. profesyonel olmayan insanlar müdehale ettiğinde kalıcı hasarda verebilir. ehil bir elde bile o hasarlar düzelmeyebilir. 

bugün aracımı teslim aldım. servisin mekanik ve bakım kısmından çok mennunum ancak kaporta kısmı tam bir felaket. geçen hafta boya problemleri yüzünden aracı teslim almamıştım. aracı boyayan zat en eski ustalardan. hiçbir şey yapmamışlar. cam değişmişti dikiz aynasını tam oturtmamışlar. adam braket tırnağını oturtmadan civatayı sonuna kadar sıktı gözümün önünde. müdehale edip uyarmasam ya ayna yada cam gidecek. boya tecrübem olmamasına rağmen ben boyasaydım daha iyi yapardım yani. vukaatları bir değil iki değil. bu sefer tepemin tası attı servis koordinatörüne şikayet ettim. tamponu bir ara tekrar boyatacağım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12.10.2018 at 00:53, vethekim :

iyi bir usta bulup, yaptığı işlere bakın. profesyonel olmayan insanlar müdehale ettiğinde kalıcı hasarda verebilir. ehil bir elde bile o hasarlar düzelmeyebilir. 

bugün aracımı teslim aldım. servisin mekanik ve bakım kısmından çok mennunum ancak kaporta kısmı tam bir felaket. geçen hafta boya problemleri yüzünden aracı teslim almamıştım. aracı boyayan zat en eski ustalardan. hiçbir şey yapmamışlar. cam değişmişti dikiz aynasını tam oturtmamışlar. adam braket tırnağını oturtmadan civatayı sonuna kadar sıktı gözümün önünde. müdehale edip uyarmasam ya ayna yada cam gidecek. boya tecrübem olmamasına rağmen ben boyasaydım daha iyi yapardım yani. vukaatları bir değil iki değil. bu sefer tepemin tası attı servis koordinatörüne şikayet ettim. tamponu bir ara tekrar boyatacağım. 

size de geçmiş olsun hocam. zor iş hakkaten. son gittiğim yerde gözüm tutmadığından ugramadım:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

arkadaşlar göçükçüler inanılmaz fiyatlar çekmeye başlamış.  600 diyen mi dersin en son 400 olur diyen mi..

cerrah mısınız arkadaş diyecem de diyemedim:))

neyse efenim, bugün tanıdığım mekanikçi bir ustaya uğradım, tanıdığı bir usta yeni dükkan açmış gittik 200'e yaparım dedi. hasar, çizikli olduğundan çok umudum yoktu ama on numara iş çıkardı arkadaş.

netice ektedir

IMG_20181128_144921.jpg

IMG_20181128_144911.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Mehmet Özdemir :

kazalı fotoğrafla karşılaştırınca hiçbir şey kalmamış görünüyor. ustaya da tebrikler..

usta 16 sene opel yetkili serviste çalıştıktan sonra piyasadan elini ayagını çekmiş, sonra bakmış ki göçükçüler çılgın paralara çalışıyor zanaatim heba olmasın diyerek yeminini bozmuş. iş ile ilgili her türlü profesyonel  cihaza alete sahip işe meraklı bit kimse. 

benim hasar şişle girişilemeyecek yerde köşelerde olduğu için zor oldu ama normal göçüklerde %100 sonuç alabiliyorlarmış. ben memnun kaldım. ankara'da bu tarz işlemlere ihtiyacı olan olursa gitsin konuşsun denesin derim. 

gerektiğinde numarasını verebilirim, şimdi tanımam etmem numarasını paylaşmayayım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

bu başlıkta kazalarımı paylaşacağım:)

dün istanbul'dan ankara'ya dönerken benzin almak için durdum benzin doldurulurken bir doblo geri geri gelip bizimkine vurmuş. ben de su redbull neyin alayım diye inmistim geldim arabanin başına toplaşmışlar. bizim ön tamponda sıfır hasar var nereye vurduğu da belli değil. doblo'nun arka kapı içeri göçmüştü. gençten bir çocuk, abi dedi sizde hasar yok ben de kapıyı çektiririm istersen tutanak tutmayalım dedi. tamam geçmiş olsun diyip geldim:) 

şimdi fark ettim foto da çekmemişim. 

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Katil Balina :

bu başlıkta kazalarımı paylaşacağım:)

dün istanbul'dan ankara'ya dönerken benzin almak için durdum benzin doldurulurken bir doblo geri geri gelip bizimkine vurmuş. ben de su redbull neyin alayım diye inmistim geldim arabanin başına toplaşmışlar. bizim ön tamponda sıfır hasar var nereye vurduğu da belli değil. doblo'nun arka kapı içeri göçmüştü. gençten bir çocuk, abi dedi sizde hasar yok ben de kapıyı çektiririm istersen tutanak tutmayalım dedi. tamam geçmiş olsun diyip geldim:) 

şimdi fark ettim foto da çekmemişim. 

Geçmiş olsun, aracın tamponunda görünmese bile içte kalan köpükte veya tampon demirinde hasar olabiliyor. Gerçi düşük hızda manevra yaparken olduğu düşünülürse olmayabilir de.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, serkan306 :

Geçmiş olsun, aracın tamponunda görünmese bile içte kalan köpükte veya tampon demirinde hasar olabiliyor. Gerçi düşük hızda manevra yaparken olduğu düşünülürse olmayabilir de.

teşekkürler, haklısınız.

dediğiniz şey benim de aklima geldi ama o kadar üzerinde durmadım. muhtemelen 3. nesilde kromun farın altına geçtiği yer olan sivri kısım onun arka kapı sacına gelmiş. arabada eşim vardı telefonuyla oynarken  sanki biri bagajı hızlıca kapattı gibi bir sarsılma oldu dedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geri geri gelen araçlarla ilgil bir sıkıntısı  var sizin aracın galiba :)

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler arkadaşlar, neyse ki bu sefer çiziksiz atlattık.

benim hatam olsa tamam diyecem kendime bir çekidüzen vereyim ama yok, durmuyorlar:)

gayet normal dönerken herif ters yönden geri geri gelir vurur, nizami bir sekilde durmus benzin alirken yine geri geri gelir vurur, hadi trafiğe çıkmasam, hiç bir şey yapmasam, araba evin önünde yatarken köpek gelir ısırir:))

• Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Katil Balina :

teşekkürler arkadaşlar, neyse ki bu sefer çiziksiz atlattık.

benim hatam olsa tamam diyecem kendime bir çekidüzen vereyim ama yok, durmuyorlar:)

gayet normal dönerken herif ters yönden geri geri gelir vurur, nizami bir sekilde durmus benzin alirken yine geri geri gelir vurur, hadi trafiğe çıkmasam, hiç bir şey yapmasam, araba evin önünde yatarken köpek gelir ısırir:))

Aracın rengi kırmızı olduğu için bazen boğaları ( bazen de öküzleri :D ) çekebiliyor işte :) 

• Beğen 1
  • Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, serkan306 :

Aracın rengi kırmızı olduğu için bazen boğaları ( bazen de öküzleri :D ) çekebiliyor işte :) 

boğalar renk körüdür yanlız. renkten ziyade harekete fitil olurlar... :geyik::2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...