Jump to content

Kaza Yaptım

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni konu açmayayım dedim. Resimdeki gibi aracımın motor kaputu ile ön panjur arasında ki ara boşluk bir tarafta kısa bir tarafta uzun. Aldığım bayi avrupa idi. Sizce bir işlem görmüş müdür? Hiç kaza yapmadım  bu arada.

20210620_200727.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomobil fabrikalarında bu tarz boşluklar mutlaka ölçülür.  Eger tolerans dahilinde degilse boşluk yeniden ayarlanır.  Aracınızda sol ve sag taraftaki boşluklar eşit degil diyorsanız muhtemelen tampon sökülüp tekrar monte edilmiş olabilir.  Monte eden kişi bu boşluga fabrika kadar çok özen göstermemişse bu durum meydana gelmiş olabilir.  Kesin bir kanıya varmak zor.

• Beğen 2
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@mesut2323 Tamponun çok az ayarı bozulsa, örneğin alttan bir tampon sürtmeden dolayı yuvalar çok az kasılınca o üst kısmın açıklığı hemen bozuluyor. FC5 Civiclerde de aynı var durum. Söküp takma durumunda da klipslerin çok muntazam takılması lazım.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20.06.2021 at 20:44, mesut2323 :

Yeni konu açmayayım dedim. Resimdeki gibi aracımın motor kaputu ile ön panjur arasında ki ara boşluk bir tarafta kısa bir tarafta uzun. Aldığım bayi avrupa idi. Sizce bir işlem görmüş müdür? Hiç kaza yapmadım  bu arada.

20210620_200727.jpg

aynı durum bende de var. hiç kazası yokken de öyleydi. sonra köpek ısırınca dedim yapabilirseniz duzeltin ama bir sey yapamadılar galiba. 3. nesil mazda 3'ün makyajsızlardaki kronik sorunudur. meksika yapımı bariz özensiz, japonların bu şekilde aracı fabrikadan çıkaracaklarını düşünmüyorum.  bu arada kaputun içinde iki uçta döndürülerek yüksekliği ayarlanan lastiklerle biraz olsun düzeltebiliyorsunuz.  ama bilinen bir çözümü yoktur. bir süre takıldım bu duruma ama şimdi takılmıyorum.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Katil Balina :

aynı durum bende de var. hiç kazası yokken de öyleydi. sonra köpek ısırınca dedim yapabilirseniz duzeltin ama bir sey hapamadılar galiba. 3. nesilazda 3'ün makyajsızlardaki kronik sorunudur. meksika yapımı bariz özensiz, japonların bu şekilde aracı fabrikadan çıkaracaklarını düşünmüyorum.  bu arada kaputun içinde iki uçta döndürülerek yüksekliği ayarlanan lastiklerle biraz olsun düzeltebiliyorsunuz.  ama bilinen bir çözümü yoktur. bir süre takıldım bu duruma ama şimdi takılmıyorum.

"Kopek isirinca"😀😀😀

İlgili konunuzu ilk okudugunda komik gelmisti. Sonra Ankaraya tasindim. Olayin ciddiyetini kavradim. Tanri bizi ve arabalarimizi kopeklerden korusun.🙏   

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Lupara :

"Kopek isirinca"😀😀😀

İlgili konunuzu ilk okudugunda komik gelmisti. Sonra Ankaraya tasindim. Olayin ciddiyetini kavradim. Tanri bizi ve arabalarimizi kopeklerden korusun.🙏   

İstanbul'da da var o durum. Haydutlar sokağa yabancı bir araba girince ısırıyor. 2.Nesil Mazda3 ümü arka tamponun siyah bölümde kocaman bir diş izi ile satmıştım😂

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Burak :

İstanbul'da da var o durum. Haydutlar sokağa yabancı bir araba girince ısırıyor. 2.Nesil Mazda3 ümü arka tamponun siyah bölümde kocaman bir diş izi ile satmıştım😂

İlginç. Tamponu dişlemişler demek. :)

Ama sürü halinde gezen köpeklerin bolluğu konusunda Ankara ile yarışacak il yoktur sanırım.İstanbul dahil bir çok ilde yaşadım. Buraya benzer bir yer görmedim. Akşamları dışarılarda kimse olmuyor. Sebebi köpeklermiş meğer :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Lupara :

İlginç. Tamponu dişlemişler demek. :)

Ama sürü halinde gezen köpeklerin bolluğu konusunda Ankara ile yarışacak il yoktur sanırım.İstanbul dahil bir çok ilde yaşadım. Buraya benzer bir yer görmedim. Akşamları dışarılarda kimse olmuyor. Sebebi köpeklermiş meğer :)

İstanbul kedi şehridir doğru. Köpekler o kadar birlik olup gezmezler. Bir MX-5 in ön tamponunu parçalayan köpekler geldi aklınma bunları yazarken 😂

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...