Jump to content

Vestel’in otomobili 'VEO'

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çok büyük beklentiye girmeyelim. EVT S1 için İstanbul - Ankara arasını 15 TL ile gidebilir diyor. Sanmayın ki elektrikli araçlar yaygınlaştığında bu fiyatlara gidebileceğiz. Benzin fiyatları ile kapışır. :)  Kapitalist düzen budur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, S.Halilduru :

Çok büyük beklentiye girmeyelim. EVT S1 için İstanbul - Ankara arasını 15 TL ile gidebilir diyor. Sanmayın ki elektrikli araçlar yaygınlaştığında bu fiyatlara gidebileceğiz. Benzin fiyatları ile kapışır. :)  Kapitalist düzen budur. 

O zamanlar geldiğinde pil hammaddesi kıtlığı başlar :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aldıkları ve bize sundukları render kalitelerinden bu işe ne kadar önem verdikleri anlaşılıyor!

Biz taş kırma makineleri yapıyoruz, bu iş otomobile göre kıytırık denecek derecede basitken, benim aldığım renderler bu aracın renderlerine on basar. Sanki render değil de paintte yapılmış gibi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çalıştığım bir otomotiv yan sanayi firmasında AutoCAD çizimleri yapan grafiker asgari ücret alıyordu. Oysa ki çizim, grafik yetenek isteyen iştir. Vestel de grafik elemanlarına benzer sekilde yaklaşıyor olabilir. Düşük ücretli, sıradan eleman ancak böyle grafik çıkarabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Grafiker AutoCAD'da çizim yapıyorsa yanlış oradan başlıyor, grafiker dediğin bitmiş ürünün grafiğiyle ilgilenir. Bizim grafiker 3ds Max kullanıyor, Photoshop kullanıyor ama benim Inventor adlı 3 tasarım programın aldığım render bile buna on basar. Vestel'de de bir sürü çok kaliteli grafiker vardır eminim, bana göre bu render bu işe verdikleri önemin göstergesi, nfs 3'teki arabalar bile daha gerçekçi duruyordu :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@serkan306 orada bahsi geçen grafik yazılımları falan onları geliştirenler arasında bir tek Türk yoktur. Geçen ay Yerli İşletim Sistemi diye bir kampanya başladı, içinden bildiğimiz Linux çıktı.

VEO aracının motor BMW, batarya Tesla çıkarsa şaşırmayın. Koltuk ve kaporta yerli olur ancak onlar da mühendislik sayılmaz ki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎12‎.‎10‎.‎2018 at 10:31, Servet :

Yerel seçimler için iyi bir görsel. Genel seçimlerde ne çıkacak bakalım

"Yeni petrol yatağı bulundu" ya nooldu?

Hep prim yapardı halbuki. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim silivri de arsada da aradılar da çıkmadı bir şey. o kadar umutlanmıştım halbuki yerli ceyar olurum diye. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...