Jump to content

Satılık 2009 Model Otomatik Mazda 3 Touring

goktufan

Tavsiye Edilen Mesajlar

18.10.2018 at 15:22, goktufan :

Eksper de değişsin dedi, bunu düzeltseler yine orjinalini gibi olmaz dedi.

kaportayı gözümle görmedim ancak, eksperin cümlesini şöyle söylesem: değişimi daha ucuz, düzeltmek için istenen parayı vermem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun.

Bu zihniyeti değiştirmemiz lazım. Düzeltme yerine orjinal kalitesinde parça ile değişim yapılmış. Araç zaten orjinal haline dönmüş. (yukarıda türde oluşan kaza türleri için) Daha neyin hesabı yapılır ki. Tamir olan araç yerine parçası değişmiş araç daha değerli olmalı. Araçlara kendimizden fazla değer veriyoruz. Amaç değil araç olarak bakmak lazım bu demir yığınlarına :)  

hocam, karşı tarafın trafik sigortasından araç değer kaybını da alabilirsiniz aklınızda bulunsun. Yaş ve km yüksek olunca belki fazla çıkmayabilir ama hakkınız olan bir durum var ortada. Ben sol ön çamurluk için 600 TL almıştım bir seneyi geçmiştir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.10.2018 at 13:04, S.Halilduru :

Çok geçmiş olsun.

Bu zihniyeti değiştirmemiz lazım. Düzeltme yerine orjinal kalitesinde parça ile değişim yapılmış. Araç zaten orjinal haline dönmüş. (yukarıda türde oluşan kaza türleri için) Daha neyin hesabı yapılır ki. Tamir olan araç yerine parçası değişmiş araç daha değerli olmalı. Araçlara kendimizden fazla değer veriyoruz. Amaç değil araç olarak bakmak lazım bu demir yığınlarına :)  

hocam, karşı tarafın trafik sigortasından araç değer kaybını da alabilirsiniz aklınızda bulunsun. Yaş ve km yüksek olunca belki fazla çıkmayabilir ama hakkınız olan bir durum var ortada. Ben sol ön çamurluk için 600 TL almıştım bir seneyi geçmiştir. 

Bu değişen, boya vs. yüzünden değer kaybının mimarları galericiler ve şimdi en çok ceremesini çekenler onlar. "Kendi ayağımıza sıktık" diyor birçoğu ama iş işten geçmiş maalesef. Borusan'da çalışan bir arkadaşım Alman heyetlerine bu durumu açıklamakta zorluk çektiklerini söylüyorlarmış. Başlarda bilgi vermeksizin yükleme vs. durumlarda hasar gören araçların kaporta aksamını değiştiriyorlarmış. Türkiye'de bununla ilgili şikayetler olunca izah etme gereği duymuşlar ama Almanlar durumu anlayamamış tabi ki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.10.2018 at 13:04, S.Halilduru :

Çok geçmiş olsun.

Teşekkürler hocam, ben de o şekilde düşündüm, eskisini belki düzeltmeyecekler tam, orjinaliyle değişsin istedim. Değer kaybı işiyle de uğraşmak istemedim açıkçası, fazla birşey çıkmaz dedim.

Bugün aracı aldım bu arada, özlemişim valla aracımı :) Süper yapmışlar. Maslak Mazda Evo'da yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...