Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Akü Tavsiyeleri

26Mazda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

12.09.2021 at 20:10, mare101 :

Farlar çalıştırıldığında aracın gösterge paneli ve yol bilgisayar ekranının parlaklığı acayip bir şekilde azalıyor.

Ben bu noktada takıldım. Bunun aküyle ilgisi yok ki. Normalde de farları açınca, gece/akşam olduğu düşüncesiyle iç ışıklar kısılır. Bu, arabanın varsayılan (doğal) davranışı. Benim araç halen 2015 senesinde aldığım aküyle duruyor. Üzerinde Japonca yazılar falan var. Ha, zayıfladı akü, uyarı veriyor - ayrı konu. Fakat bir alt köprüye girince, tünele girince veya akşam üstleri far devreye girdiğinde ışıklar ve orta ekranın ışığı otomatik kısılır. Bu normal.

Siz açmak isterseniz ekrandaki ayarlara vs. gerek yok. Gösterge kadranında uzun bir çubuk var (manuel kadran ve ekran ışık ayarı için). Onu en sağa çevirdiğinizde bir "bip" sesiyle beraber ışık maksimum oluyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Selamlar,

Mazda 3 2015 benzinli araç var bende. 7. senesine az kaldı sürekli uyarı vermeye başladı. Kışın bir sabah çalısmayacak diye korkuyorum. Değiştirmek istiyorum. Burdaki oto elektrikçiye inci alacağım deyince sakın ha falan dedi. Bosch verelim dedi, tamam dedim ama ellerindeki akülerin hiçbiri uymadı kılıfa. Hangi aküyü alsam tam yerine oturur ve fiyat performans açısından en makul hangisi olur? Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Atchsn :

Selamlar,

Mazda 3 2015 benzinli araç var bende. 7. senesine az kaldı sürekli uyarı vermeye başladı. Kışın bir sabah çalısmayacak diye korkuyorum. Değiştirmek istiyorum. Burdaki oto elektrikçiye inci alacağım deyince sakın ha falan dedi. Bosch verelim dedi, tamam dedim ama ellerindeki akülerin hiçbiri uymadı kılıfa. Hangi aküyü alsam tam yerine oturur ve fiyat performans açısından en makul hangisi olur? Teşekkürler

Benim de aynı şekilde 7. senesi idi, sürekli uyarı vermeye başladı artık değiştirdim. 1350tl'ye aldım. Bu araçlara tam uyan, yuvaya oturan akü Mutlu EFB 64 Ah start-stop,

2022-10-28_13-03-58.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...